En forma

Aeroioga

Treball artístic en ingravidesa que s’inspira en el ioga tradicional (Natha Ioga). És un sistema de treball conceptual que desenvolupa cos i creativitat potenciant la realització de l’ésser humà ajudant a aconseguir els objectius a la vida.

Padmasana aeriDuplex Sport Club

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Necessitem un gronxador de tela i braços de tela per fer els tres exercicis que us presentem.

1) PADMASANA AERI: estenem una de les dues cames, creuem una tíbia sobre l’altra, amb els dos genolls en flex. Mantenim la pelvis neutra. Podem imaginar que estem asseguts sobre un núvol. Utilitzarem una respiració intercostal que ens ajudarà a sobreviure la postura.

Respiració: fent la fórmula 4x4. Inhalem en 1 temps toràcic tridimensional; retenim en 1 temps a pulmó ple, notem aquesta força extrema empenyent el gronxador sempre cap a l’exterior. En exhalar en 1 temps és el gronxador el que s’exprimeix com una llimona contra el tòrax. Retenim en 1 temps a pulmó buit, gaudint de la sensació d'exprimir el nostre tòrax.

2) LA MEDUSA: el moviment parteix de la postura Padmasana aeri i tenim els estreps mitjans. Ara realitzem un moviment de dilució i extensió de genolls, d’adducció i abducció de les cames. La idea és imitar el moviment lent i elegant de les meduses amb un mínim d’impacte articular. Per això, inhalem i estenem els genolls en adducció i en exhalar flexionem les cames i les separem en abducció. Realitzarem el moviment en ambdues direccions. El mantenim durant 1 minut.

3) VITRUBI SENSE SUPORT: inhalem i exhalem fent extensió de colze, esgarrapant fermament el cos del gronxador, sense desplaçar la mà, extensió de columna i flex cervical. Aprofitem l’extensió per pujar les cames i elevar-les contra la tela. Llisquem les mans per l’hamaca, estenem els genolls i les cames contra la tela. No soltem el cos del gronxador. Donem temps a la gravetat per estabilitzar el cos a l’hamaca. La tela tensa i per sota del genoll. Quan estigui estable i simètrica posem les mans a terra. Important: la pelvis ha d’estar en retroversió amb el tren superior relaxat, els colzes en dilució i espatlles i coll neutres.

La medusa

Vitrubi sense suport

tracking