EN FORMA

Hipopressius amb cercle

La respiració és important per fer aquests exercicis i hem de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional per adaptar-la al màxim a la persona que l’executa.

PONT AMB CERCLE ENTRE ELS GENOLLSDUPLEX SPORT CLUB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PAUTA DE RESPIRACIÓ

Inhalació, emplenant els pulmons 2 o 3 segons. Exhalació, traient tot l’aire 4 segons o 6 segons. Apnea, absència d’aire als pulmons després de la exhalació. No ha d’entrar aire ni pel nas ni la boca. Obertura costal (costelles), es realitza al segon de l’apnea fent la intenció de respirar sense agafar aire que durarà mínim 10 segons o més depèn l’alumne.

1. PONT AMB CERCLE ENTRE ELS GENOLLS:

estirats al terra, amb els genolls separats amb l’amplitud dels malucs i peus en flex. Maluc neutre i esquena totalment allargada. Elevem la pelvis i pressionem amb força el cercle que tenim entre els genolls. Una vegada estem en la posició comencen amb la respiració d’hipopressius abans de fer apnea i obertura costal (costelles). Hem d’inhalar i exhalar dos cops i a la tercera inhalació i exhalació fem l’apnea i obertura costal.

2. DE GENOLLS AMB CERCLE:

peus separats amb l’amplitud dels malucs. Genolls semiflexionats i peus en flex amb el maluc neutre. Esquena allargada en la seva totalitat i elevarem el braços donant força al cercle que tenim entre les mans. Repetim l’execució de l’exercici anterior.

DE GENOLLS AMB CERCLE

tracking