EN FORMA

Pilates paret

Els exercicis de pilates permeten reforçar la musculatura i fer-los amb el suport d’una paret com us proposem permet tenir més control sobre la postura.

ROLL DOWN: posició inicial i inspireu i expireu amb normalitat. Asseguts amb el cap cap endavant, aneu separant la columna de la paret vèrtebra a vèrtebra fins arribar al maluc. Una vegada a baix fem el mateix pujant vèrtebra a vèrtebra fins recolzar el cap.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Des de Duplex Sport Club us presentem tres exercicis en què té molta importància la respiració. Hem de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional per adaptar-la el màxim possible a la persona que l’executa. La posició inicial en els tres exercicis és de peu amb l’esquena recolzada a la paret, amb els peus separats a uns 15 centímetres de distància amb posició de pilates. Repetim cada exercici sis cops.

1. ROLL DOWN: posició inicial i inspireu i expireu amb normalitat. Asseguts amb el cap cap endavant, aneu separant la columna de la paret vèrtebra a vèrtebra fins arribar al maluc. Una vegada a baix fem el mateix pujant vèrtebra a vèrtebra fins recolzar el cap.

2. WALL SLIDES/ESQUATS: posició inicial i inspireu, llisqueu per la paret per realitzar un esquat mentre eleveu els braços a l’altura de les espatlles. Mantingueu la posició 10 segons. Expirar: pujant per la paret mentre col·loqueu els braços a la seva posició inicial.

3.ONE LEG SLIDE: posició inicial i inspireu, llisqueu per la paret per realitzar un esquat mentre eleveu els braços a l’altura de les espatlles i una cama. Mantingueu la posició 10 segons. Expirar: pujant per la paret mentre col·loqueu els braços a la seva posició inicial. 30 segons entre sèries.

WALL SLIDES/ESQUATS

ONE LEG SLIDE

tracking