EN FORMA

Tonificació amb barra

La tonificació del tren superior amb barra amb discs de pes permet cremar calories, treballar la musculatura i millorar la resistència cardiovascular.

REM AMB BARRA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Us presentem un circuit per millorar la tonificació del tren superior del cos fent servir una barra amb discs de pes. Farem rondes de treball d'entre 12 -15 repeticions i amb un pes adequat a la nostra capacitat física i estat de forma.

1) REM AMB BARRA: Peus amb amplada de les espatlles. Espatlles ben endarrere. Portem el maluc cap endarrere abaixant l'esquena. Tirem la barra en direcció al melic i l'abaixem fins als genolls.

2) PRESS DE PECTORAL AMB BARRA: Tombats al banc. Agafem la barra una mica més ampla que les nostres espatlles. Baixem en direcció a la línia del cor avançant lleugerament els colzes i empenyent des del pectoral.

3) EXTENSIÓ DE TRÍCEPS AMB BARRA: Agafem barra a l’amplada de les espatlles. Flexionem els braços en direcció cap al front sense avançar ni obrir els colzes. Empenyem cap al sostre mantenint la posició del braç.

PRESS DE PECTORAL AMB BARRA

EXTENSIÓ DE TRÍCEPS AMB BARRA

tracking