En forma

TRX

Comencem les propostes d’estiu amb exercicis de resistència total amb entrenaments en suspensió que tenen l’origen en pràctiques iniciades als Estats Units.

ESQUAT AMB TRX: regulem el TRX a posició mitjana. Agafem el TRX sense fer gaire força amb els braços. Fiquem els peus a l'amplada de les espatlles i flexionem les cames sense avançar els genolls mantenint l'esquena ben recta.DUPLEX SPORT CLUB

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Us proposem un circuit d’entrenament en suspensió en el qual treballarem pectoral, quàdriceps i abdominals.

Es tracta d’un circuit de cos sencer en el qual farem quatre voltes d’entre 12 i 15 repeticions.

1) ESQUAT AMB TRX: regulem el TRX a posició mitjana. Agafem el TRX sense fer gaire força amb els braços. Fiquem els peus a l’amplada de les espatlles i flexionem les cames sense avançar els genolls mantenint l’esquena ben recta.

2) FLEXIONS AMB TRX: regulem el TRX a posició baixa (al costat del genoll). D’esquenes, passem el TRX per sobre de les espatlles i l’agafem per dins de les nanses. Braços més amples que les espatlles i fem una flexió mantenint l’esquena ben recta.

3) ABDOMINALS AMB TRX: regulem el TRX a posició baixa. Tombats cara amunt fiquem els peus dintre de les nanses i, creuant un per sobre de l’altre, ens donem la volta. En posició de planxa, flexionem des del maluc portant els genolls en direcció al melic.

FLEXIONS AMB TRX: regulem el TRX a posició baixa (al costat del genoll). D'esquenes, passem el TRX per sobre de les espatlles i l'agafem per dins de les nanses. Braços més amples que les espatlles i fem una flexió mantenint l'esquena ben recta.

ABDOMINALS AMB TRX: regulem el TRX a posició baixa. Tombats cara amunt fiquem els peus dintre de les nanses i, creuant un per sobre de l'altre, ens donem la volta. En posició de planxa, flexionem des del maluc portant els genolls en direcció al melic.

tracking