En forma

Hipopressius amb la paret

Una part molt important d’aquests exercicis que us presentem avui és la respiració. Hem de procurar tenir una pauta concreta guiada per un professional per adaptar-la el màxim possible a la persona que l’executa.

Esquat a la paretDuplex Sport Club

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Pautes de respiració:

Inhalació, emplenar els pulmons 2 o 3 segons. Exhalació, treure tot l’aire 4 o 5 segons. Apnea, absència d’aire als pulmons després de l’exhalació. No ha d’entrar aire ni pel nas ni la boca. Obertura costal (costelles). Es realitza al segon de l’apnea fent la intenció de respirar sense agafar aire que durarà mínim 10 segons o més depèn l’alumne.

1. ESQUAT A LA PARET: peus separats amb l’amplitud dels malucs, genolls semiflexionats, maluc neutre i l’esquena allargada en la seva totalitat. Cap i coll han d’estar prolongats a la columna vertebral, cintura escapular activada i separar les espatlles en la seva totalitat. Recolzats a la paret. Una vegada estem preparats amb la postura comencem amb la respiració d’hipopressius. Abans de fer apnea i obertura costal (costelles) hem d’inhalar i exhalar dos cops. A la tercera inhalació i exhalació farem l’apnea i obertura costal.

2. ESQUAT AMB ELEVACIÓ DE CAMA: la mateixa postura de l’exercici anterior però en recolzar-se a la paret abans de fer la respiració pujarem una cama. Repetim l’execució de l’exercici anterior.

Esquat amb elevació de cama

tracking