En forma

Tonificació al terra amb manuelles

La tonificació que us proposem ajuda a aconseguir mantenir el to muscular dels braços i cames utilitzant manuelles, una manera fàcil de treballar el cos.

REM+PLANXADuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Us presentem un circuit de tonificació al terra, aquest cop amb manuelles. Ens permet treballar la força dels músculs així com l'estabilitat de les articulacions al tractar-se d'un element que hem de direccionar nosaltres mateixos. Fem quatre sèries de dotze repeticions.

1. REM+PLANXA: En posició de planxa, alineant totalment el cos, traccionem amb la manuella en direcció cap als malucs, treballant així a la vegada les dorsals i els abdominals.

2.PUNTADA DE GLUTI: En posició de quadrupèdia, col·loquem la manuella al plec del genoll i l’apretem contra l’isqui perquè no caigui. Impulsem cap amunt contraient el gluti.

3. PULL-OVER DORSAL+ABDOMINAL INFERIOR: Tombats mirant cap amunt, amb els braços i les cames en semiflexió. Agafem les manuelles i, a la vegada que portem els braços cap endarrere, deixem caure les cames, controlant sempre que les lumbars estiguin ben recolzades a terra.

PUNTADA DE GLUTI

PULL-OVER DORSAL+ABDOMINAL INFERIOR

tracking