En forma

Stretch

Estiraments de musculatura per millorar la flexibilitat en zones concretes del cos amb la rutina d’exercicis.

Estiraments isquiotibialsDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qualsevol dels exercicis proposats de la disciplina esportiva d’stretch sempre és millor realitzar-lo amb la supervisió d’un professional. Existeixen múltiples variacions de les diferents rutines, que es poden adaptar a les necessitats i a la condició física de cada practicant.

ESTIRAMENTS ISQUIOTIBIALS: de genolls al terra, estiro una cama al davant i flexiono el cos des dels malucs, en direcció la cama estirada. Sento l’estirament a la part posterior de la cama i mantinc la posició durant uns 20-30 segons. Amb cada respiració intento guanyar recorregut a l’estirament, respectant sempre el cos. Repeteixo amb l’altra cama.

ESTIRAMENTS CAMES I PSOAS: postura del corredor, la cama del davant es manté a 90º, amb la tíbia perpendicular al terra, la cama del darrere estirada, recolzada sobre els dits del peu, les mans al terra a l’alçada del peu del davant. Mantinc la posició durant vàries respiracions. Repeteixo el mateix amb l’altra cama.

ESTIRAMENT QUÀDRICEPS: de peu, flexiono una cama, agafant el peu amb la mà i portant el taló cap al gluti, les dues cuixes es mantenen alineades, sento l’estirament a la part anterior de la cuixa, sense pressió excessiva al genoll. Mantinc la posició uns 20-30 segons. Repeteixo el mateix amb l’altra cama.

Estiraments cames i psoas

Estiraments quàdriceps

tracking