Els imprescindibles

Els imprescindibles de Juanma Casero

Nascut a Tomelloso i format a Madrid en l’àmbit teatral com a actor i director. És professor de L’Animal Escola de Teatre amb Irina Robles i també porten plegats la direcció artística de la Jocand.

Juanma Casero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mòbil: ens connecta, ens entreté, ens reté, ens controla... però no puc sortir sense. És quasi una part més de la vida.

Shakespeare: sempre torno. M’agrada molt el teatre contemporani, el teatre de cada moment... però sempre tinc un pensament per recordar Shakespeare: una escena, un moment, un personatge.

Irina Robles.

Tomelloso: no puc deixar de pensar en els orígens, que són ara lluny, però que ens marquen molt de caràcter.

El cafè: sí, potser massa i tot.

Les classes de teatre: compartir amb alumnes em fa créixer i em manté en constant aprenentatge. Porto fent classes quasi vint anys.

La família: ser part conscient de l’evolució. Passem de ser fills a oncles, de pares a avis. És imprescindible pensar cada dia una mica en la família que no és a prop.

Andorra: és imprescindible. Tot ha de passar per aquest filtre, fem país des del teatre, des de la cultura. Per a mi és imprescindible ser conscients del teu lloc

Agenda: amb els anys cada vegada més necessària i imprescindible. L’ordre, la gestió, el control, sempre ajuden. El caos és només transitori

Escriure: jo sempre dic que no escric bé, però escric molt. Per mi, és imprescindible una mica d’escriptura cada dia, tot i que sigui posar un punt.

tracking