Tornem-hi

Viatja sol, escala muntanyes, descobreix un nou destí, descobreix-te a tu mateix, desperta habilitats

Tornem-hi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Doncs tornem-hi! Ja s’ha acabat el Nadal, hem superat la ressaca de Cap d’Any i els Reis ens han vingut a veure. Ja ho tenim tot fet. Durant uns dies hem sentit la màgia del Nadal, hem fet bons propòsits i hem somiat una vida millor.

Però tot això ja està. No ens ha tocat la loteria, no hem rebut cap herència i no ens han vingut a buscar de cap feina... així que, si vols que canviï alguna cosa a la teva vida ja pots posar-t’hi de valent.

Aquí hi ha la clau, en el valor. T’animo que introdueixis el repte a la teva vida. Et sentiràs viu i feliç. Què és allò que sempre has volgut fer? I allò que mai t’has atrevit a fer? La vida amb un repte és millor, creu-me.

Busca un repte que et faci feliç, que et motivi, que desperti el jove actiu i vital que hi ha dintre teu. Deixa d’esperar que la teva vida canviï per art de màgia o gràcies a la loteria i comença a construir el teu futur. Fes-ho avui mateix, mai trobaràs el moment ideal amb les circumstàncies perfectes.

Necessitem el repte per ser feliços. Quan estiguis treballant per assolir el teu repte activaràs fortaleses emocionals que ni sabies que tenies. Sentiràs l’impuls, l’energia fluirà dintre teu, despertaràs de l’estat vegetatiu en el qual vius i trauràs el teu cervell de l’estat de letargia provocat per la rutina i el dia a dia.

El teu cervell està esperant que l’estimulis. Comença ara mateix, surt al carrer i compra’t una llibreta ben bonica i uns colors. Mou-te, sí, la clau està en el moviment. Passa a l’acció. Deixa d’esperar i comença a caminar, pren decisions, crea el teu futur, pren les regnes de la teva vida.

És possible que no tinguis clar el teu repte, és possible que sigui mot feixuc i que suposi molta feina o fins i tot és possible que sigui molt difícil. No importa. No renunciïs al teu repte, en tot cas esforça’t més per aconseguir-lo. Allò difícil tan sols requereix més esforç.

Comença un any nou, no creus que és una oportunitat fantàstica per incloure el repte a la teva vida? És possible que em diguis que no necessites cap canvi a la teva vida i que no tens cap problema. No importa. No cal que estiguis malament, només cal que vulguis estar millor. I sempre es pot estar millor! T’animo que transformis el teu somni en un repte i el teu repte en una realitat. Aquest any, sí. Posa’t el repte que vulguis. Pot ser un repte esportiu, però també pot ser un canvi de feina, fer un projecte nou, dir-li a aquella persona que l’estimes, passar més temps a casa amb els teus, aprendre quelcom nou o fer aquell llibre que sempre has volgut fer.

Viatja sol, escala muntanyes, descobreix un nou destí, explora nous camins, canvia el circuit pel qual vas a córrer, explora la vall en la qual no vius, en definitiva, descobreix-te a tu mateix, desperta habilitats que tens adormides i activa la teva energia de manera focalitzada. Saps què? Doncs que vull que visquis i que et sentis viu i per aconseguir-ho no hi ha res millor que incloure el repte a la teva vida. Que la mort no et trobi sense haver viscut.

tracking