Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Cops amagats

Noves receptes per sorprendre i gaudir amb la família i amics

A l'escriptor David Arrabal li agrada elaborar plats casolans, però també s'atreveix amb la cuina ja ponesa, mexicana o italiana
Actualitzada 09/04/2018 a les 07:29
L’autor de literatura fantàstica es declara cuiner amb la “dedicació d’una iaia”. Li agrada elaborar plats casolans com l’estofat de vedella, el trinxat o el brou de pollastre, plats que “clava”. Però, quan té temps també s’atreveix amb la cuina japonesa, mexicana o italiana. “Ara estic preparant el salt a la cuina hindú, a veure si no em carrego ningú amb el picant”, bromeja. Quan té amics a sopar a casa el que no falta per petició popular és la truita de patates “amb ceba i poc feta, que és com ha de ser”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477