Concurs de fotos

Guanyadors del 7è concurs 'Un estiu per emmarcar'

Albert Hinchado, Luis Cebrián i Leyre López reben els tres premis del concurs de fotografies d'estiu

Una fotografia plena de tendresa de l'Albert Hinchado Domínguez s'emporta el primer premi de la setena edició del concurs 'Un estiu per emmarcar'. El premi per a aquesta instantània captada al Delta de l'Ebre i que l'autor qualifica com 'true love' és un forfet de temporada per esquiar a Grandvalira

Un estiu per emmarcarAlbert Hinchado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moltes felicitats als guanyadors de la setena edició del concurs ‘Un estiu per emmarcar’. DMG ha seleccionat les tres millors fotografies entre prop de dos centenars d’imatges enviades pels lectors. Gràcies a tots els que heu participat!

Els premiats són:

  1. Albert Hinchado Domínguez.Una fotografia plena de tendresa de l’Albert Hinchado Domínguez s’emporta el primer premi de la setena edició del concurs ‘Un estiu per emmarcar’. El premi per a aquesta instantània captada al Delta de l’Ebre i que l’autor qualifica com ‘true love’ és un forfet de temporada per esquiar a Grandvalira.
  2. Luis Cebrián.La família d’elefants que va contemplar Luis Cebrián en la visita que va fer al parc nacional del Serengueti, a Tanzània, a principi de juliol li atorga el segon premi del concurs estiuenc. El jove de Santa Coloma podrà delectar-se amb un menú degustació al restaurant Kao de l’hotel Park Piolets de Soldeu.
  3. Leyre López. La màgia de la natura a les Açores que va captivar Leyre López queda plasmada en la imatge que rep el tercer premi. Una fotografia feta a l’illa de Flores de boscos i aigua amb la qual guanya una entrada doble per gaudir de les instal·lacions d’Inúu.

La família d'elefants que va contemplar Luis Cebrián en la visita que va fer al parc nacional del Serengueti, a Tanzània, a principi de juliol li atorga el segon premi del concurs estiuenc. El jove de Santa Coloma podrà delectar-se amb un menú degustació al restaurant Kao de l'hotel Park Piolets  de Soldeu.

Un estiu per emmarcar

La màgia de la natura a les Açores que va captivar Leyre López queda plasmada en la imatge que rep el tercer premi. Una fotografia feta a l'illa de 
Flores de boscos i aigua amb la qual guanya una entrada 
doble per gaudir  de les instal·lacions d'Inúu.

Un estiu per emmarcar

tracking