Concurs de fotos

Guanyadors del 6è concurs 'Un estiu per emmarcar'

Els lectors han enviat més d'un centenar de fotografies amb protagonisme especial per a la natura

Guanyadors del 6è concurs 'Un estiu per emmarcar'Sofía Cornejo Monteagudo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moltes felicitats als premiats de la sisena edició del concurs ‘Un estiu per emmarcar’. DMG ha escollit les tres millors imatges entre més d’un centenar de fotografies dels lectors d’un estiu molt especial. Gràcies a tots els que heu participat!

Els premiats són:

  1. Sofía Cornejo Monteagudo.Calma i natura amb una llum molt especial del cel estrellat d’una nit d’estiu reflecteix la fotografia guanyadora del concurs del 2020. La instantània és obra de Sofía Cornejo del dia que celebrava l’aniversari a l’estany de Montmalús i li permet gaudir d’un forfet de temporada per esquiar a Grandvalira.
  2. Sergio López Conde.El minimalisme d’una libèl·lula omple la imatge que li dona el segon premi aquest estiu a Sergio López. Un sopar al restaurant Sol i Neu de l’Sport Hotel Hermitatge&Spa de Soldeu és el guardó per a aquest amant de la fotografia per la instantània que va captar al Delta de l’Ebre durant una ruta familiar.
  3. Adrià Sánchez Roqué.L’alegria de la cosina petita quan el pare va accedir a portar-la a coll recollida a la foto d’Adrià Sánchez Roqué el converteix en guanyador del tercer premi. Una imatge fresca i acolorida captada a principi de juliol a la vall d’Incles després d’una excursió familiar pel port de Font d’Argent per la qual s’emporta una entrada doble per a Inúu.

Guanyadors del 6è concurs 'Un estiu per emmarcar'

Guanyadors del 6è concurs 'Un estiu per emmarcar'

tracking