Concurs Un estiu per emmarcar

Premis DMG

DMG ha entregat els premis als guanyadors de la sisena edició del concurs Un estiu per emmarcar que va reunir més de cent fotografies. Moltes felicitats als premiats i gràcies a tots els lectors. Ens retrobem en la cita del 2021!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SOFIA CORNEJO MONTEAGUDO

Sofia Cornejo s’ha aficionat a la fotografia fa un any i una de les imatges que va captar amb la nova càmera en una nit a la muntanya la converteix en guanyadora del concurs i li reporta un forfet de temporada de Grandvalira.

SERGIO LÓPEZ CONDE

La situació laboral i sanitària no ha permès a Sergio López Conde desplaçar-se encara des de Montornès del Vallès, on resideix, fins al Principat per recollir el premi d’un sopar al restaurant Sol i Neu de l’Sport Hotel Hermitatge&Spa de Soldeu com a autor de la segona millor fotografia d’Un estiu per emmarcar. La imatge d’una libèl·lula al Delta de l’Ebre.

ADRIÀ SÁNCHEZ ROQUÉ

Les rutes de senderisme per Andorra han estat les protagonistes de bona part de les fotos enviades en un estiu molt especial de pocs viatges. Adrià Sánchez ha obtingut el tercer premi de l’entrada doble per a Inúu amb la imatge d’una jornada familiar a la vall d’Incles.

tracking