En forma

Ioga a la platja

Des de Duplex Sport Club us presentem dos exercicis per poder realitzar a casa o a qualsevol lloc.

Ioga a la platjaDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ioga es considera el sistema de desenvolupament i evolució personal més antic que es coneix. Es tracta d’un coneixement universal que no proposa cap teoria, sinó una pràctica de vida completa a través de la qual l’individu pot desenvolupar tot el seu potencial, més enllà de les limitacions del seu cos i la seva ment. Significa literalment unió de cos, ment i esperit, unió entre l’ésser individual (Jiva) i l’ésser còsmic o universal (Atman). Des de Duplex Sport Club us presentem dos exercicis per poder realitzar a casa o a qualsevol lloc.

Parivritti Janu Sirshasana

Postura que s’executa des d’un pla de lateroflexió, amb lleugera torsió a nivell de la cintura. Una àssana que estimula profundament el txakra de Manipura i els òrgans que regeixen, els digestius, per l’extensió i contracció que es dona amb aquest espai.

Estimula el canal energètic de tota la línia lateral, el del costat esquerre, Ida, i costat dret, Pingala.

Ardha Chandrasana

Postura que dona agilitat i força a tota l’estructura del cos. Estimula l’estabilitat de les cames donant solidesa. És especialment beneficiós per als desordres femenins d’ovaris, úter i tracte urinari.

Obre la zona anterior del cos, obertura al món i a les relacions. El pit i el coll s’estira afavorint una major comunicació, com l’expansió de l’energia del cor.

Alleuja desordres respiratoris, inflamació de coll, amígdales, tos.

Mirada i braços dirigits a l’univers.

Ioga a la platja

tracking