Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
DMG

Bases del concurs de fotografia del DMG

Actualitzada 21/06/2017 a les 10:29
Objectiu

En la seva tercera edició, el concurs ‘Un estiu per emmarcar’ DMG vol compartir amb els seus lectors els bons moments de l’estiu. Cada un d'aquests instants convertits en imatges té l'oportunitat de ser protagonista en l’edició en paper. Les tres millors imatges tindran premi.

Participació

A través del correu electrònic, a l’adreça xarxes@diariandorra.ad i dels perfils oficials de Facebook i Twitter del Diari d'Andorra.

Han de complir-se aquestes condicions:

a. El concurs està dirigit a lectors del DMG no professionals de la fotografia.

b. Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre.

c. Cada participant pot enviar les seves fotos preses durant l’estiu 2017 entre el 19 de juny i el 8 de setembre de 2017. Cada enviament ha de contenir una sola foto.

d. Les fotografies presentades no poden haver estat publicades anteriorment en cap suport professional, inclosos els electrònics, amb l'excepció de xarxes socials d'ús personal. Si la fotografia forma part d'una sèrie, aquesta norma afecta totes les imatges que pertanyin a la mateixa sèrie.

e. Estan expressament prohibides les imatges que siguin producte de fotomuntatges. El jurat descartarà qualsevol fotografia que al seu entendre hagi estat sotmesa a manipulacions tals com afegir, suprimir o desplaçar elements visuals de la imatge o que no corresponguin a una captura directa en un espai i un temps simultanis.

f. El jurat compost pels professionals de la secció de Fotografia del Diari d’Andorra i del suplement DMG triarà els guanyadors del concurs.

g. Per presentar les imatges a concurs (xarxes@diariandorra.ad) s'han de seguir les indicacions corresponents:

- En paper, la mida és lliure. Cada fotografia haurà d'estar acompanyada d'un text explicatiu amb una extensió màxima de 20 línies. A la capçalera es detallaran el nom de l'autor i el lloc i la data on es va prendre la fotografia. DMG es reserva el dret d'extractar o reescriure els textos dels autors si són reproduïts, així com eliminar del concurs i no publicar a l’edició en paper aquelles fotos que es considerin de mal gust o ofensives.

- Les dades personals que s'han d'aportar són:

Nom i cognoms
Adreça, telèfon i correu electrònic
Lloc i data de la foto

j. Qualsevol enviament que no s'ajusti a les presents bases serà descartat automàticament pel jurat.

l. DMG garanteix el correcte tractament de les dades d'acord amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals.


Calendari

a. El període de participació s'obre el 19 de juny i acaba el 8 de setembre del 2017 a les 15 hores.

b. La decisió del jurat es farà pública el 25 de setembre del 2017 al DMG i l'endemà a la web del Diari d’Andorra.

c. Cap participant podrà ser premiat més d'una vegada.

d. A partir de la publicació de la decisió del jurat s'obrirà un període d'impugnacions d'un mes natural durant el qual el DMG investigarà els casos que, pels mitjans que sigui, es detecti que no s'ajusten a aquestes bases. En aquest període, els lectors poden dirigir els seus comentaris a l'adreça de correu electrònic del DMG: xarxes@diariandorra.ad

e. Passat el període d'impugnacions, i en cas que aquestes fossin causa de modificacions en la llista de premiats, es publicarà la nova llista de premiats al DMG i al web. El lliurament de premis no s'iniciarà abans d'aquest moment.

f. Fins i tot després de conclòs el procés de lliurament de premis, el DMG es reserva el dret d'iniciar les accions que entengui procedents contra els concursants que no hagin respectat aquestes bases de concurs i que no hagin estat detectats en la fase de concurs ni en la de impugnacions.


Premis

Primer premi: Una entrada a Inúu per a 2 persones i un tractament al centre termal, també per a dues persones, de 30 minuts de durada (*)

Segon premi: Un sopar per a dues persones valorat en 100 euros al restaurant a escollir

Tercer premi: Una entrada per a dues persones a Caldea (*)

Acceptació

La participació en el concurs suposa l'acceptació de totes i cadascuna de les bases del concurs i de la decisió inapel·lable del jurat. Qualsevol enviament o fotografia que no s'ajusti a les presents bases serà descartat automàticament pel jurat. Els participants d'aquest concurs s'obliguen a complir les condicions específiques i generals d'aquest, i el seu no acatament suposarà l'expulsió del participant del concurs i la pèrdua de qualsevol dret sobre ell.

Les fotografies que participin en el present concurs podran ser publicades i difoses al DMG. Així mateix, les fotografies podran ser publicades en xarxes socials com Facebook i Twitter amb fins de promoció del certamen.

DMG podrà utilitzar les fotografies en el futur en activitats relacionades amb la promoció posterior del concurs, com, per exemple, exposicions.

Els concursants garanteixen que les fotografies que envien per a la participació en el concurs són de la seva autoria o bé que ostenten sobre elles els drets necessaris per participar en aquest concurs complint les condicions establertes en aquestes bases.

El participant es fa plenament responsable del contingut de les fotografies amb total indemnitat dels organitzadors del concurs.

No poden participar en el concurs els empleats relacionats amb el DMG ni els seus familiars en primer grau.

DMG podrà cancel·lar, en qualsevol moment, el concurs si així ho estima necessari.

(*) Les entrades per gaudir d'Inúu i Caldea són fins el 30/11/2017, a l'excepció de l'agost, dels dissabtes i dels ponts. Per fer la reserva cal enviar un correu electrònic a booking@caldea-inuu.com amb còpia a nicolas.rivares@caldea-inuu.com.


La no compareixença del guanyador el dia assenyalat per al lliurament suposarà la renúncia al premi.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts