vida social

Comiat artístic

Els usuaris de Xeridell van dir adéu al curs amb teatre i dansa

Acte de comiat del curs dels usuaris de Xeridell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les rialles i els aplaudiments del públic no van faltar. I és que eren inevitables davant la funció que havien preparat els usuaris dels tallers ocupacionals Xeridell de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). Van pujar dalt l’escenari dimecres, al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, davant un gran nombre d'amics i familiars que van compartir amb ells una estona de dansa i teatre, en un acte emmarcat dins l'agenda anual d'esdeveniments del centre.

El responsable dels tallers de dansa i teatre, Joan Hernández, va explicar que durant el curs fan tot tipus d'activitats per compartir i gaudir del joc en grup. En aquesta ocasió es va presentar una funció inspirada en una història a un parc d'atraccions pensada per ells mateixos.

Els tallers de Xeridell, adreçats a adults amb discapacitats, ofereixen durant el curs un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques que tenen com a objectiu la millora integral dels usuaris i la seva participació en l’entorn.

tracking