FÚTBOL

Ajornat el partit de l'FC Andorra contra el Llevant per l'incèndi de València

El foc va debastar ahir dos blocs d'habitatges i ha provocat 10 morts

Incendi a València@Anuca1981

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga ha suspès el partit que l’FC Andorra havia de disputar demà a la nit a causa del greu incendi que va declarar-se ahir en uns edificis de València i que ha provocat almenys 10 morts. El club valencià havia demanat a LaLiga i la federació la suspensió del partit com a mostra de respecte davant del fet luctuós i cap a les víctimes.El partit queda ara pendent de nova data, i la jutge de competició ha donat de plaç a Llevant i FC Andorra fins al properdimecresa les 14hores perquè notifiquin de mutu acord la data en què s'hauria de jugar el duel.

L'FC Andorra entèn perfectament que en aquests casos el futbol passa en un segon pla i ara queda a l'espera per determinar una nova data per a l'enfrontament, segons ha fet públic a les xarxes. El club ja haviamostrat davant la petició del Llevant la seva total predisposició a la suspensió del duel i havia quedat a disposició del que acabés decidint la federació espanyola, a més de mostrar el seu condol i suport a les víctimes i els afectats i el Llevant ha agraït a l'FC Andorra "la solidaritat i el suport a la sol·licitud enviada per suspendre el partit". La RFEF també ha ajornat el partit que el València havia de jugar demà a la tarda a Granada.

El foc va afectar ahir a la tarda dos blocs de 14 i 10 plantes on vivien unes 450 persones i els serveis d'emergència han anunciat que aquesta tarda que s'ha localitzat almenys10 víctimes mortals. Els bombers no han pogut sufocar les flames fins a la matinada per la violència del foc i han treballat durant horesper refredar les zones calcinades i poder accedir als habitatges per buscar als desapareguts. Els serveis d'emergència van verificaranit que hi havia quatre veïns difunts i aquest matí es buscava entre 9 i 15 desapareguts, tot i que la recerca ha finalitzat ja amb la troballa de totes les persones.

El MoraBanc també ha fet públic a les xarxes socials un missatge de condol i suport pel tràgic incendi de València.

tracking