Esteve clou el curs amb un 42è lloc als 50 quilòmetres de la Copa del Món d'Engadin

Carola Vila torna a puntuar a la Copa d'Europa

Irineu Esteve esquí de fons 01.01.2021 Val Mustair, Switzerland (SUI):

Irineu Esteve esquí de fonsVianney THIBAUT/NordicFocus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve ha tancat avui al temporada amb la cursa dels 50 quilòmetres de la Copa del Món d'Engadin (Suïssa), en la qual ha finalitzat en la 42a posició. El fondista andorrà ha destacat les dures condicions de la cursa, no només per la distància sinó per les condicions meteorològiques. El vent en contra ha fet que durant els 30 primers quilòmetres tot el grup anés pràcticament junt, però després els més forts han començat a obrir espai. "Ja des del principi jo anava tota l’estona a darrere dels grups, m’ha costat bastant intentar-los seguir, però crec que ens hem defensat força bé dins de les nostres possibilitats", ha indicat Esteve, que ha volgut "agrair a tot l’equip aquest any que hem lluitat fins al final com hem pogut. Ara a pensar en l’any que ve".

De la seva banda, Carola Vila també ha tancat la temporada de la Copa d'Europa avui amb els 10 quilòmetres persecució a Pokljuka (Eslovènia). L'andorrana ha tornat a puntuar gràcies a la 12a posició en la prova. Pel que fa als júniors,Gina del Rio ha estat 28a i Ona Ferrando 40a.En homes, Quim Grioche ha finalitzat 33è als 15 quilòmetres persecució.

Alpí

La primera cita dels Nacionals d'Irlanda ha comptat avui amb sis representants de la FAE. En l'eslàlom masculí, realitzat a l'estació de San Vigilio-Kronplatz (Itàlia), Àxel Esteve ha estat el millor situat amb una 22a posició, seguit de Xavi Cornella, que ha ocupat el 35è lloc. Ty Acosta i Bartumeu Gabriel no han pogut completar la cursa. De la seva banda, en categoria femenina, Carla Mijares i Íria Medina tampoc han acabat la cursa. En el cas de Mijares, havia marcat el 14è millor temps a la primera mànega, però a la segona s'ha quedat fora.Tots ells disputen demà el gegant d'aquests Nacionals irlandesos.

tracking