TONI GIBERT

Goytisolo i la caixa de vi

El músic, compositor i ara també llibreter de la Trenca fa anys va ser convidat a una festa de l’escriptora i editora Esther Tusquets.

Toni Gibert

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic, compositor i ara també llibreter de la Trenca fa anys va ser convidat a una festa de l’escriptora i editora Esther Tusquets. Allà hi va conèixer un altre escriptor, José Agustín Goytisolo.

Després d’unes quantes copes de més per les dues parts, Goytisolo li va dir que sabia un lloc on li venien un vi molt bo a un preu d’aquells difícils de trobar. I és clar, Gibert li va dir que ell en volia, que li’n dugués una caixa com a mínim!

Al cap d’uns dies, mentre era a casa seva a la Ronda Sant Antoni, van trucar-li per l’intèrfon. “Toni?”, “Sí”, “Soy José Agustín...”, “Quin José Agustín...?”. El cas és que un ja poc se’n recordava, i l’altre s’ho havia apuntat com una tasca a fer tant sí com no, tot i que després de la festa no tenia ni idea amb qui s’havia compromès amb allò del vi ni per què...

Sigui com sigui, Gibert va rebre el vi de Goytisolo a la porta de casa.

GRAN TORINO Clint Eastwood

Aquesta pel·lícula del 2008 s’ha convertit en un dels referents de l’actor i director nord-americà, el qual desenvolupa en aquest film la seva doble faceta. Una obra que és més vigent que mai i que ens ajuda a entendre la transformació del nostre món i d’aquella realitat social que es concebia permanent. La immigració massiva, el trencament dels vincles familiars o la transformació de l’economia que apareixen explicats en aquesta pel·lícula poden ajudar a entendre com una part de la ciutadania dels Estats Units aposten per personatges com Donald Trump.

tracking