Cinema

Els productors de 'La Dama Blanca' busquen finançament

L'equip ha començat una campanya de micromecenatge per a l'última fase de postproducció i distribució del curtmetratge

Rodatge de 'La Dama Blanca' a AuvinyàNereis Ferrer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Contraban Produccions busca finançament per portar a la pantalla 'La Dama Blanca', un film que recrea l'Andorra del 1942, amb una campanya de micromecenatge oberta ahir. La recerca de recursos es fa amb la creació d'un Verkami, que ofereix recompenses a canvi d'aconseguir mecenes per obtenir recursos per a la postproducció i distribució del curtmetratge, segons informa la productora.

La campanya estarà oberta durant 40 dies i anirà acompanyada "d'accions continuades als seus canals de comunicació @contrabanproduccions" o està l'enllaç per aportar fons a la producció. Les accions mostraran des de la part darrere les càmeres, els actors i actrius, l'explicació de les recompenses i el debat entre els directors i productors, segons assenyalen en un comunicat.

El curtmetratge 'La Dama Blanca' està protagonitzat per Marc Ribera, Jordi Sánchez i Núria Montes i es treballa des de fa quatre anys. La primera part es va rodar el novembre del 2022 i la segona el setembre passat, amb un equip de més de 80 professionals entre els dos períodes de rodatge.

tracking