Amb la targeta de la màfia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Corria l’any 1986 quan va anar d’enviat especial a Caserta i a Torí per cobrir una final de la Recopa de bàsquet i uns quarts de final de la Copa d’Europa de futbol.

Dilluns a la nit, va anar a sopar amb un company en un restaurant de Caserta i en acabar un home que semblava l’amo els va donar una targeta amb el seu nom i els va dir que si mai tenien problemes en algun restaurant d’Itàlia només calia que ensenyessin la targeta.

Dimecres al migdia, ja a Torí, van anar a una trattoria, però el cambrer els va dir que ja estaven a punt de tancar. Immediatament li van ensenyar la targeta i de seguida va cridar el cuiner, que estava sortint per la porta. “Ens van atendre de meravella i ens van convidar als cafès.” Anys després, llegint les notícies ens van assabentar que els carabinieri havien detingut l’home de la targeta: era un dels principals capos de la màfia...

CALAIX DE SASTRE PREDESTINATION MICHAEL & PETER SPIERIG

Basada en el breu relat de ciència-ficció Tots vosaltres, zombis d’un dels mestres del gènere, Robert A. Heinlein, aquesta pel·lícula del 2014 protagonitzada per Ethan Hawke, Sarah Snook i Noah Taylor és addictiva i t’obliga a donar voltes sobre el temps, les seves paradoxes i la influència del passat en el present. Un film en el qual els salts en el temps, la identitat i el destí estan profundament imbricats i en el que l’amor acaba demostrant-se l’element incontrolable que condiciona el present i futur de les persones. Disponible actualment a Netflix.

EFEMÈRIDE ESTRENA DE 'ROMEU I JULETA' FA 429 ANYS

La tragèdia del dramaturg i poeta William Shakespeare es va estrenar per primera vegada a Londres el 29 de gener de 1595, i dos anys després va ser publicada. Més de quatre segles d’una obra que encara avui és un tòpic literari de primer ordre.

Predestination

tracking