Televisió

Marvel no es rendeix

La companyia no passa pel millor moment, però, tot i així, es planteja realitzar les segones temporades de ‘Ms. Marvel’, ‘Caballero de la Luna’ i ‘She-Hulk’.

Marvel no es rendeix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Temps difícils per a Marvel. El seu Univers cinematogràfic es troba en greus problemes, i els de Kevin Feige estan buscant fórmules i ajustant la seva planificació per evitar agreujar una crisi que s’ha saldat amb enormes fracassos en taquilla com els de The Marvels i Ant-Man y la Avispa: Quantumania.

En l’àmbit de la televisió no van gaire millor, i després del reinici de Daredevil: Born Again, semblen disposats a aprendre dels errors. Ara, La Casa de les Idees està considerant la possibilitat de fer segones temporades a Disney+ de Ms. Marvel, Caballero de la Luna i She-Hulk: Abogada Hulka, algunes de les seves ficcions més polèmiques i que més han dividit els espectadors.

Des de fa setmanes, enmig del maremàgnum de notícies –principalment negatives– de Marvel Studios i la seva deriva creativa i comercial, molts mitjans han assenyalat que algunes de les seves produccions més controvertides tindrien gairebé confirmades les seves noves temporades. D’aquesta manera, les ficcions citades podrien tornar a Disney+ amb nous episodis, allargant la trama d’unes històries que no van acabar d’agradar a bona part de l’audiència.

A hores d’ara, sembla clar que Marvel potenciarà les fórmules de She-Hulk i Caballero de la Luna, però es desconeix què passarà amb Ms. Marvel després del fracàs de la seva pel·lícula com a gran protagonista. En qualsevol cas, les dues primeres ficcions van tenir uns costos de producció molt elevats, així que Marvel Studios podria replantejar-se la seva planificació i buscar fórmules més econòmiques a la petita pantalla.

Així, la companyia es planteja seguir estratègies més tradicionals en la producció de sèries, invertint menys diners en les filmacions i apostant per la creació de pilots i el suport als showrunners, i evitant els vicis que havia arrossegat fins a la data i que havien provocat un gran sobrecost.

tracking