Agenda

'El bon ús i els perills de les pantalles'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'El bon ús i els perills de les pantalles'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘EL BON ÚS I ELS PERILLS DE LES PANTALLES’ L’Associació per la Defensa del Jovent en Risc d’Andorra (ADJRA) organitza, en col·laboració amb el comú d’Encamp, una xerrada informativa a càrrec de la psicòloga infantojuvenil Sara Garcia sobre com fer un bon ús de les tecnologies i quins perills estan associats a les pantalles i a les xarxes socials. Hora: 18.30 h.

TEATRE

‘BIPOLAR’

Bipolar és una apologia a la inclusió social d’una persona amb un trastorn de bipolaritat. S’utilitza l’humor i la sàtira per tractar un tema tan actual i conflictiu com és la salut mental de les persones. Hora: 21 h.

Teatre de les Fontetes. La Massana.

CONFERÈNCIES

‘TRACTAMENT ANTIEDAT AMB TÈCNIQUES NATURALS’

Recuperem la nostra joventut amb trucs de bellesa. Amb Norma Lloret, naturòpata. Hora: 19.30 h.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels mars. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona a la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘INTEGRATS’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de pintures a l’oli de mig i gran format de Javier Medina. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra-Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

tracking