Televisió

Relleu informatiu

Carlos Franganillo deixarà el ‘Telediario’ de TVE al gener per incorporar-se als informatius de Telecinco en substitució de Pedro Piqueras, que es retira als 68.

Relleu informatiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El periodista Carlos Franganillo s’incorporarà a Mediaset el mes de gener per presentar l’edició vespertina dels informatius de Telecinco i substituirà Pedro Piqueras, que a final d’any es retirarà per decisió “pròpia, comunicada i consensuada fa mesos” amb la companyia. Així ho va comunicar ahir Mediaset a través d’una nota de premsa, en què afegia que amb aquest fitxatge es fa un pas més en el procés de reestructuració de l’àrea d’informatius

La proposta plantejada al periodista de TVE i les converses per ultimar l’acord per a la seva incorporació han estat una de les primeres iniciatives dutes a terme pel nou director d’informatius de Mediaset España, Francisco Moreno, amb la col·laboració directa de Piqueras, precisa la cadena.

Franganillo prendrà el relleu en l’horari de màxima audiència al veterà periodista, de 68 anys, que es retirarà de la petita pantalla per decisió pròpia. Piqueras, un dels periodistes més reconeguts i apreciats pels teleespectadors, posarà fi així a una brillant carrera professional després de passar els últims 17 anys a Mediaset.

Per part seva, Franganillo és un dels comunicadors més destacats de la informació televisiva a Espanya per la seva equilibrada combinació de proximitat i rigor, la seva versatilitat professional i el seu estil singular i didàctic per narrar l’actualitat. Excorresponsal dels informatius de TVE a Moscou i Washington, el periodista presenta des del 2018 la segona edició del Telediario. Així mateix, també ha estat al capdavant d’especials informatius en diverses cites electorals espanyoles i internacionals. Ha estat distingit amb importants guardons com un Premi Ondas, un Premi Iris de l’Acadèmia de TV i el Premi del Club Internacional de Premsa al millor corresponsal.

tracking