Agenda

La dona sola

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La dona sola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘LA DISCRUPCIÓ DELS SECTORS TRADICIONALS’

Creand Talks. La discrupció dels sectors tradicionals, amb Sara Werner, CEO i cofundadora de Cocunat, i Pepe Agell, soci de Pear VC. Hora: 19 h. Edifici Creand. Andorra la Vella.

‘PSIQUIATRIA PSICODÈLICA: UN NOU ENFOCAMENT PER TRACTAR LA MENT’

Parlarem de l’ús de psicodèlics en la salut mental i en el tractament de trastorns mentals. Amb el Dr. Joan Obiols, metge psiquiatre, director mèdic de la Clínica Synaptica. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

TEATRE I DANSA

‘LA DONA SOLA’

Obra de Dario FO, interpertada per Bea Insa. En commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, #25N. Hora: 21 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

MÚSICA

TARDOR D’ÒPERA - CICLE D’AUDICIONS

Reprenem les sessions d’òpera amb el veterà expert en la matèria Mario Raviola, qui va ser professor a l’Institut d’Estudis Musicals i qui l’any passat ja va oferir a la biblioteca d’Encamp el cicle Òpera, una història molt personal. Biblioteca comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘DESCORDA’T’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels mars. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona a la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘INTEGRATS’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de pintures a l’oli de mig i gran format de Javier Medina. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

tracking