Televisió

Els espies fan tard

Amazon Prime Video anuncia per al 2 de febrer vinent l’estrena de l’adaptació televisiva de ‘Mr. & Mrs. Smith’, un projecte que ha trigat tres anys a fer-se realitat.

Els espies fan tard

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video ha revelat les primeres imatges de Mr. & Mrs. Smith, la que ha de ser la imminent adaptació televisiva de la pel·lícula homònima de l’any 2005. Donald Glover (en una nova sèrie després d’Atlanta) i Maya Erskine (Obi Wan Kenobi) són els encarregats de donar vida a la parella protagonista, papers que al cinema van encarnar Brad Pitt i Angelina Jolie.

La ficció ja té data d’estrena: el 2 de febrer de 2024. Serà aleshores quan estaran disponibles de cop els vuit episodis que componen aquesta primera temporada, que arriba pràcticament tres anys després d’anunciar-se’n oficialment el projecte.

Un projecte que, en principi, havia de ser protagonitzat per Glover i Phoebe Waller-Bridge. No obstant això, la creadora i protagonista de Fleabag es va acabar apartant de la ficció poc després a causa de diferències creatives sobre l’enfocament de la trama amb el també director i cantant. Finalment, l’abril de 2022, es va anunciar la incorporació d’Erskine. Tots aquests contratemps van fer que el rodatge s’anés endarrerint i també la data d’estrena.

En aquesta versió de Mr. & Mrs. Smith, dos solitaris desconeguts aconsegueixen feina en una misteriosa agència d’espies que els ofereix una gloriosa vida d’emocions, riquesa, viatges arreu del món i una magnífica casa a Manhattan. Quin n’és el truc? Noves identitats en un matrimoni concertat com a senyor i senyora Smith. Ara que estan casats, els protagonistes han de dur a terme una missió d’alt risc cada setmana, alhora que s’enfronten a un nou obstacle en la seva relació. Aquesta complicada mentida s’embolica encara més quan comencen a tenir sentiments reals l’un per l’altre. Què és més arriscat, l’espionatge o el matrimoni?

Francesca Sloane és la cocreadora juntament amb Glover d’aquesta nova versió, on tots exerceixen com a productors executius.

tracking