Agenda

Colors dins la foscor

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Colors dins la foscor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CINEMA

‘Dones de les Escaldes’

Documental que ens descobreix com era la vida de la parròquia i de les dones del 35 del segle passat a través de l’experiència vital de 31 escaldenques. Hora: 12 h. Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘Colors dins la foscor'

Presentació del llibre ‘Color dins la foscor’ de Cecília Santañes Molina. Una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta travessar un càncer de mama. Hora: 20 h. Biblioteca Comunal Universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIES

‘Dones, vitalitat i pes’

Com transformar juntes el dany causat per l’estrès. Amb Annabelle Perceval, assessora personal. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Descorda’t’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘Fish Mentality’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘Integrats’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 30 de novembre.

‘Connexions’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona en postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘La bellesa inhòspita’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘La vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

L’univers emocional del color’, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 7 de gener.

tracking