Televisió

Secrets i enganys

La segona temporada de ‘Todos mienten’ arriba a Movistar Plus+ el 14 de desembre amb molts rostres ja coneguts i dues destacades incorporacions.

Secrets i enganys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Todos mienten ja té data de retorn a Movistar Plus+. La segona temporada de la ficció creada per Pau Freixas arribarà al catàleg de la plataforma el 14 de desembre. Serà previsiblement l’última estrena de ficció pròpia de la companyia aquest 2023, i estarà disponible amb gairebé dos anys de diferència respecte a la primera fornada, que va debutar el 28 de gener del 2022 al mateix servei de streaming.

Com a avanç, la companyia ha presentat una sèrie d’imatges corresponents als nous episodis. Unes imatges que permeten retrobar-nos amb el gruix del repartiment original, integrat per Irene Arcos, Natalia Verbeke, Eva Santolaria, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alterio, Miren Ibarguren, Jorge Bosch o Amaia Salamanca, entre d’altres. A aquests noms cal afegir-hi dues incorporacions significatives, les d’Alberto San Juan i Kiti Mánver, que donaran vida a Beto i Ángela, respectivament.

En aquests nous capítols, Belmonte mira de recuperar-se del recent assassinat d’Iván. El seu presumpte autor, Néstor, ha fugit, i la gent de la comunitat gira full ràpidament. Macarena i Ana silencien el secret que les uneix, que van matar i es van desfer del cadàver de Néstor llançant-lo per una pedrera. Estan convençudes que tot està sota control, i que el tema quedarà oblidat de seguida.

No obstant això, no comptaven que la policia trobés un cos en una cabana abandonada. Està descompost amb calç i és irreconeixible. Però porta l’anell de Néstor i tot apunta que és ell. Com pot ser? Si Macarena i Ana el van tirar per aquella pedrera, què fa en aquest lloc? I si no és Néstor, qui és aquest cadàver? Han de descobrir què està passant abans que les descobreixin. Algú diu mentides. O potser menteixen tots?

tracking