Agenda

Dones de les Escaldes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Dones de les Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CINEMA

‘DONES DE LES ESCALDES’

Documental que ens descobreix com era la vida de la parròquia i de les dones del 35 del segle passat a través de l’experiència vital de 31 escaldenques. Hora: 12 h. Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

TALLERS

‘8a edició del concurs d’Obra Gràfica, i tallers familiars’

Aquesta iniciativa cultural i de sensibilització social és oberta a tot el país i a totes les edats, i el dibuix guanyador serà el que il·lustrarà la tassa commemorativa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Una tassa que es podrà adquirir al Museu Carmen Thyssen, a la botiga d’i&i Serveis i als diferents punts de venda de l’empresa. Hora: 11 h i a les 12 h. Museu Thyssen. Escaldes.

EXPOSICIONS

‘DesCorda’t’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘Integrats’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 30 de novembre.

‘Connexions’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona en postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘La bellesa inhòspita’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘La vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Hora: 9 h. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la setena mostra titulada KHRÔMA. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener.

tracking