Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui, tingues la llibertat de gandulejar tot el que vulguis. No aixequis un dit si realment no ho has de fer. També pot ser difícil aconseguir que els altres es moguin. Els pots pressionar tot el que vulguis, però, en última instància, si la gent no vol anar-hi, no ho farà. La teva naturalesa flexible podria ser posada a prova.

Taure Els projectes a llarg termini en què has estat treballant avui es poden accelerar. Aquest canvi pot ser subtil, però és molt potent i molt útil pel que sigui que tinguis entre mans. Somnis que poden haver semblat difícils daconseguir ara tenen més duna oportunitat de realment manifestar-se.

Bessons Les parts de la teva vida que poden haver rebut recentment un revés ara tornen a estar en marxa. Has de saber que els grans projectes que tenen a veure amb l'electricitat, els aparells o altres components mecànics, finalment es veuran afavorits ara. Sigues pacient perquè el canvi d'energia d'avui pot ser subtil.

Cranc Pots descobrir que avui el teu cervell va molt lent. Fins i tot podria estar gradualment esgotant-se. Pot ser més difícil respondre de manera ràpida i enginyosa a les converses. Pren-te el teu temps i assegura't de triar les teves paraules acuradament. La comunicació amb els altres avui pot ser molt complicada.

Lleó Podeu descobrir que les paraules no són la millor manera de comunicar-se avui. El llenguatge corporal i el sentit del tacte i el gust són molt més eficaços. Descobriràs que els teus sentits, en general, s'intensificaran. L'olor dels restaurants a diverses quadres de distància podria fer que se't faci aigua la boca.

Verge Les coses segurament es posaran intenses per a tu avui. T'arribarà una gran quantitat d'informació, però no tota serà necessàriament bona. Sembla que algú està posant un obstacle al teu camí, cosa que fa difícil que puguis avançar. No deixis que això t'aturi.

Balança El teu cap pot ser un formiguer d'activitat. Sembla que el punt de mira de sobte s'ha encès. La teva ment està en escena i la teva capacitat intel·lectual s'està posant a prova. T'has preparat per al repte? Tant si ho estàs com si no, és aquí. Recorda la importància de la individualitat.

Escorpí Centra't en els plaers simples avui. No sentis que has de buscar a terres llunyanes o participar en activitats recreatives costoses per trobar la felicitat i la pau. Adona't que tot el que necessites està totalment al teu interior. Busca la felicitat que neix de delectar-se amb la natura.

Sagitari Concentra't en la teva ment creativa. Aquest és un moment molt fèrtil per sembrar llavors abundants que segurament creixeran sanes i fortes. Tens la capacitat necessària per prosperar, però sens dubte no serà gens fàcil. La clau és mantenir la calma. No perdis la calma davant de les petites molèsties que vénen durant el camí.

Capricorn La motivació ha de sortir de dins. L'única cosa que et pot treure del llit és el teu impuls i determinació interns. Massa festa podria fer que t'esgotis fins al punt de no desitjar moure't. Recorda: moderació. Tracta bé el teu cos. Surt al carrer i deixa que els teus pensaments irradien cap a fora, com els raigs del Sol.

Aquari La teva ment deu estar molt clara avui, i la comunicació anirà molt bé per a tu. Descobriràs que necessitaràs molt poques paraules per expressar el teu punt de vista. Conectaràs amb persones de molts nivells. Adona't que tens informació important per compartir amb els que t'envolten.

Peixos Poderoses forces poden actuar i demanar-te que t'aixequis amb més fermesa de l'habitual. Mantingues les espatlles enrere i sent orgull. No et menyspreïs només per tenir un desacord amb la gent que t'envolta. Mantingues respecte cap a tu i les teves opinions. Digues les coses amb confiança. No et retiris, més aviat prepara't per lluitar.

tracking