Agenda

Clementina

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Clementina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘Clementina’

Clementina pretén, a través del teatre, les cançons i els personatges que apareixen a l’obra, qüestionar totes aquestes idees i poder, a partir d’aquí, reflexionar sobre què és el que de veritat els agrada als infants en comptes de “què seria normal que els agradés”. Hora: a les 17 h i a les 18.30 h. Teatre comunal. Andorra la Vella.

MÚSICA

Concert de Sant Iscle i Santa Victòria

Cantada de les corals Casamanya d’Ordino, Rocafort de Sant Julià de Lòria, Orfeó Andorrà i Sant Antoni de la Massana. Hora: 21 h. Església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria. La Massana.

Quintet vents d’andorra - cicle de Cambra Romànica

Cinc reconeguts professors de l’Institut de Música, tots ells membres de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, ens ofereixen aquest singular concert de música de cambra arranjada per a instruments de vent, el fruit d’un intens treball en què es combina l’experiència, la passió i el desig d’explorar el repertori del quintet de vent. Hora: 17 h. Església de Sant Pere del Tarter. Canillo.

Quartet 4 estacions i duo Bellcoh - cicle de Cambra Romànica

Els guanyadors ex-aequo a la categoria base del concurs del 2023 Cambra Romànica ens ofereixen un matí de riquesa musical que combinarà obres de Schubert, Mozart, Telemann i Bach, entre d’altres. Hora: 12 h. Església de Sant Jaume de Ransol. Canillo.

EXPOSICIONS

‘Arts del vidre’

Exposició de les obres dels artistes participants en les XII Jornades Arts del vidre. Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats artistes contemporanis del vidre. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DesCorda’t’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘Fish mentality’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘Integrats’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 30 de novembre.

‘Connexions’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona en postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

tracking