Televisió

Una peça clau

‘The last of us’ avança en el procés de ‘càsting’ del personatge d’Abby, el més rellevant de la segona temporada. Kaitlyn Dever és ara mateix la candidata ideal.

Una peça clau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Last of Us ha estat congelada durant mesos per les vagues de guionistes i actors, però, un cop finalitzades, l’aclamada aposta d’HBO ja ha posat fil a l’agulla per arrencar el rodatge de la segona temporada a principi de l’any vinent. Entre les prioritats hi ha el repte de completar un repartiment que, tot i estar encapçalat novament per Pedro Pascal i Bella Ramsey, haurà d’incorporar nous rostres que seran vitals en les properes trames.

Atès el material original en el qual es basarà el segon lliurament, és a dir, el videojoc The Last of Us Part II, sens dubte el rol que resultarà més influent serà el d’Abby Anderson, una altra supervivent de l’apocalipsi. És d’esperar que la seva incidència sigui molt rellevant si, com ha succeït amb la primera temporada, s’opta per respectar l’obra de Naughty Dog. Per tant, triar correctament l’actriu que l’encarnarà serà igual d’important. I pel que sembla ja hi ha una candidata.

Segons ha avançat el crític cinematogràfic Jeff Sneider, l’actriu Kaitlyn Dever (foto) manté negociacions amb els productors per assumir el paper d’Abby. A l’agost, el cocreador i showrunner de la sèrie, Craig Mazin, va assegurar que ja havien trobat la intèrpret ideal, tot i que la vaga va frenar aquest procés. “Les coses estaven en marxa i Abby era el primer paper que volíem abordar”, va afirmar aleshores el guionista.

Si finalment es confirmés la implicació de Dever a The Last of Us, es tancaria un cercle per a l’actriu, que ja va estar a prop de formar part d’aquest univers. No obstant això, inicialment no tenia previst donar vida a Abby, sinó a Ellie, i tampoc anava a fer-ho a la sèrie, ja que la seva audició va ser per a la pel·lícula que es va plantejar prèviament i que va acabar descartant-se.

tracking