Agenda

Arts del vidre

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Arts del vidre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

‘BIPOLAR’

Bipolar és una apologia a la inclusió social d’una persona amb un trastorn de bipolaritat. S’utilitza l’humor i la sàtira per tractar un tema tan actual i conflictiu com és la salut mental de les persones. Hora: 21 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

'ARTS DEL VIDRE'

Exposició de les obres dels artistes participants en les XII Jornades Arts del vidre. Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats artistes contemporanis del vidre. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DESCORDA’T’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la, el collage, els pigments naturalssobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explorasobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘INTEGRATS’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra, adequant la vestimenta a cada una de les escenes recreades en l’espai que el patrimoni andorrà hi proporciona. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica, presenta la darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures,neix durant la pandèmia i evoluciona a la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspasant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de Javie Medina. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘KHRÔMA. L’UNIVERS EMOCIONAL DEL COLOR’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking