Televisió

Univers en expansió

CBS acaba d’anunciar que la setena temporada d’‘El joven Sheldon’ serà també la darrera, però ja s’està treballant en un altre spin-off de ‘The Big Bang Theory’.

Univers en expansió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense proposar-s’ho, El joven Sheldon porta ja sis anys en emissió. El que va començar sent una ficció destinada a explotar el personatge de Jim Parsons a The Big Bang Theory ha acabat convertint-se en la comèdia favorita de milers de persones.

En un comunicat recent, la presidenta de CBS Entertainment, Amy Reisenbach, feia referència al doble èxit d’audiència del que ja podria considerar-se una saga, la sèrie matriu i la seva preqüela: “El joven Sheldon ha demostrat que un llamp pot caure dues vegades al mateix lloc.” I afegia: “Esperem veure com es desenvolupa l’última temporada.”

Així doncs, es confirma que després de la temporada 7 l’ambiciosa preqüela protagonitzada per Iain Armitage arribarà al final. L’última temporada iniciarà l’emissió al febrer a través de la CBS, en la que serà la primera pedra d’aquest comiat. No obstant això, els fans no tenen de què preocupar-se, perquè The Big Bang Theory té ara mateix un nou spin-off en marxa i possiblement hi ha més projectes a la recambra.

El mes d’abril passat es va anunciar, de manera oficial mitjançant la transformació d’HBO Max en Max, que la ficció tornaria al món de l’streaming amb una nova sèrie derivada. Però més enllà d’això, Warner no ha revelat cap dada sobre aquest projecte, que podria reunir novament les estrelles de la producció original per realitzar una mena de seqüela experimental del que s’ha vist a la sitcom. No resulta forassenyat pensar-ho tenint en compte que la sèrie va acabar de forma molt precipitada pel fet que Parsons va anunciar que abandonava la ficció, sense cap discussió.

Warner va afirmar que volia potenciar sagues desaprofitades com Harry Potter o El Senyor dels Anells, i des de Max no es deixarà passar l’oportunitat d’esprémer The Big Bang Theory amb nous productes.

tracking