Agenda

Bipolar

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Bipolar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

‘BIPOLAR’

Bipolar és una apologia a la inclusió social d’una persona amb un trastorn de bipolaritat. S’utilitza l’humor i la sàtira per tractar un tema tan actual i conflictiu com és la salut mental de les persones. Hora: 21 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

‘SÉLECTIONNÉ’

La col·laboració entre el comú d’Encamp i l’ambaixada francesa ens porta l’obra teatral Sélectionné. Com cada any, en el marc de la Saison Culturelle, la parròquia encampadana acull una obra en francès que es representarà a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Hora: 21 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘EL SECTOR CLAU PER A LA DIVERSIFICACIÓ ECONÒMICA D’ANDORRA’

Conferència a càrrec de Pere Augé i equip. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘LA IMPORTÀNCIA D’APRENDRE A SER UN CANAL ESPIRITUAL EN EL TEU DIA A DIA’

Conferència amb Isabel Bernabeu, motivadora espiritual. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘CRÒNIQUES D’IBÈRIA: ARQUEOLOGIA, PALEONTOLOGIA I GENÈTICA DELS JACIMENTS PLEISTOCENS D’ATAPUERCA’

Conferència impartida per l’investigador Jaime Lira Garrido. Hora: 19 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

VISITA

VISITA GUIADA A ANDORRA LA VELLA

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

VISITA GUIADA A ESCALDES-ENGORDANY

Podrem visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 15 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘FRAGILE’

La mostra compta amb pintures de gran format i altres dispositius expositius desenvolupats per a l’ocasió. Cristina Babiloni insta a repensar la relació amb el món natural, i en particular amb els oceans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

'ARTS DEL VIDRE'

Exposició de les obres dels artistes participants en les XII Jornades Arts del vidre. Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats artistes contemporanis del vidre. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DESCORDA’T’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

tracking