Televisió

Temps d'èpica

Denzel Washington protagonitzarà i produirà per a Netflix un film basat en la història del guerrer Anníbal. La direcció serà a càrrec d’Antoine Fuqua.

Denzel Washington

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Denzel Washington protagonitzarà i produirà un film dirigit per Antoine Fuqua basat en la història del guerrer cartaginès Anníbal, segons ha anunciat Netflix.

“Basada en la vida real del guerrer Anníbal, considerat un dels més grans comandants militars de la història, la pel·lícula abraça les batalles crucials que va dirigir contra la República romana durant la Segona Guerra Púnica”, es llegeix en el primer avançament de la producció, encara sense títol, publicat a la pàgina de la plataforma. Tampoc es tenen detalls sobre el paper que tindrà l’actor de Man on Fire, i fins al moment és l’únic intèrpret anunciat.

Washington i Fuqua van treballar junts a la cinta Training Day (2001), film que li va valer l’Oscar en la categoria de millor actor, i més tard van realitzar la trilogia de The Equalizer, en la qual l’intèrpret dona vida al justicier Robert McCall. El guió és a càrrec de John Logan, responsable de títols com The Gladiator (2000), The Aviator (2004) i Skyfall (2012), i serà produïda per Hill District Media, de la qual és responsable Fuqua, en col·laboració amb Netflix.

Segons The Hollywood Reporter, Washington es troba en negociacions per tornar a treballar a The Gladiator 2, de Ridley Scott. Com moltes de les produccions, la pel·lícula protagonitzada per Paul Mescal es va veure afectada per la vaga de guionistes i actors de Hollywood, ajornant el seu rodatge, però després de la fi de l’aturada dels intèrprets el 9 de novembre, s’espera que el projecte sigui reprès abans de cap d’any.

Washington compta amb dos Oscar, per Glory i The Training, i ha estat nominat per l’Acadèmia en deu ocasions. Per la seva part, Fuqua ha destacat per films com Emancipation o The Magnificent Seven.

tracking