Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha un dia excel·lent a l'horitzó. Si sents que t'acorralen les pors o incerteses a la teva vida amorosa, el dia que t'espera et donarà el coratge de discutir aquests assumptes amb la teva parella. Fins i tot si requereixes més temps per arreglar les coses per complet, has de fer bon ús dels clars canals de comunicació actuals. No et decebràs (ni tampoc la teva parella).

Taure Assegura el teu búnquer i comprova que disposes d'artilleria pesada, perquè hi haurà una batalla. Confia que necessites preparar-te plenament per entrar en lluita avui, perquè ho hauràs de fer. Hi ha algunes batalles que realment t'agraden, aquelles que aconsegueixen posar les coses en marxa i produir resultats. Aviat quedarà clar de quina mena és aquesta.

Bessons Tendeixes a emocionar-te força amb les coses tot i que no sempre ho mostres de manera clara al món exterior. La diferència avui és que més persones poden estar mostrant obertament les seves emocions, per la qual cosa, al seu torn, podries sentir més seguretat en exposar els teus veritables sentiments a la gent que t'envolta. Tingues fe que trobaràs amics que comparteixin opinions similars en aquest dia.

Cranc Pots sentir que has fet un progrés real a les teves relacions. I tens raó per sentir-te així. La paraula “evolució” defineix millor la trajectòria que segueixes en aquests moments. Pots sentir orgull pel que fas, perquè la feina que fas a nivell individual és la millor manera que puguis contribuir al desenvolupament de la societat. Aquesta manera d'actuar no és menys important que la feina feta per les organitzacions globals.

Lleó Per què no canvies radicalment la manera com et comportes amb els altres? Estàs en el procés d'orientar-te cap a l'establiment de relacions més sòlides i enriquidores amb menys riscos involucrats. Aquest no era pas el cas abans. Quan no tractes de seduir i impressionar el teu públic amb tanta força, els aplaudiments són més forts. Simplement sé tu i guanya aprovació.

Verge Els temes concernents a la teva família i els valors establerts quan eres jove estaran qüestionats en aquest moment. Sentiràs que és el moment de pensar més en tu mateix. Senti't lliure per qüestionar aquestes nocions primerenques i en què creure. Recorda que depèn de tu pensar en tu mateixa. No sentis com si necessitessis continuar en un camí que fos iniciat pels teus pares si aquest camí no és en una cosa que realment creus. L'aspecte del dia d'avui us oferirà la seguretat de ser un pensador més independent.

Balança Aquest podria ser un bon dia per provar tècniques de relaxació que no siguin en absolut comuns. Qui ho sap? Potser aprendràs una mica d'aquests mètodes poc ortodoxos. Per què no explores el shiatsu o la polaritat? Aquestes tècniques poden fer meravelles per restaurar la teva energia, un element que ha estat escàs per a tu darrerament. Dóna'ls una oportunitat. Com va dir el bon doctor: "No et farà mal".

Escorpí Actualment et trobes enmig d'un qüestionament profund sobre les teves actituds emocionals. És probable que, per a la vostra satisfacció, et trobis totalment lliure d'inhibicions. És una oportunitat per conèixer gent nova i potser arribar a obrir una mica més la teva ment. Pots esperar esdeveniments alegres, molt de plaer i amor.

Sagitari Si trobes que les teves companyies són una mica pesades, avui és el dia per treure'ls de la complaença. Podeu gaudir experimentant amb una mica de malícia. Per exemple, com reaccionaria la gent propera a tu si fessis cas omís de certs tabús socials, com parlar obertament sobre sexe? Com que sents comoditat amb el tema, per què no et diverteixes estirant els límits del convencional?

Capricorn Hi ha la probabilitat que hagis sentit una mica de soledat darrerament. És com si haguessis decidit veure les coses de manera diferent de la resta del món, rebutjant el punt de vista individualista a favor d'un de més global. Avui, és possible assolir una nova etapa en aquest procés. Podries assolir una consciència des de la qual per fi tens la capacitat de perdonar!

Aquari Hi ha alguna necessitat material que pesi sobre el teu esperit en aquest moment? Si no pots veure la manera de resoldre el problema tot sol, per què no en parles amb els teus amics? Poden tenir algunes idees. Avui la paraula "impossible" ha estat bandejada del vocabulari. Aprofita l'oportunitat per cercar solucions als llocs més insospitats.

Peixos Les perspectives del dia d'avui han d'adaptar-se el ser dinàmic i idealista que ets, sobretot en aquests moments. Hi haurà algunes crítiques i no perdràs l'oportunitat de puntuar els comentaris amb la teva famosa ironia. Els teus punts de vista sobre la rigidesa social i les actituds conformistes són ben coneguts, però avui el teu sentit de l'humor s'imposa i la gent t'escolta amb plaer!

tracking