Agenda

'Dona i fotògrafa

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Dona i fotògrafa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘DONA I FOTÒGRAFA’

Taula rodona amb la participació de Marta Fàbregas, fotògrafa, activista i líder del projecte Traspassant l’objectiu; Laura Gálvez com a autora de les fotos de l’exposició, i les fotògrafes andorranes Montserrat Altimiras, Maricel Blanch i Naiara Escabias. Hora: 19 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià.

LLETRES

‘CRIM I CÀSTIG’. CLUB DE LECTURA DE CLÀSSICS

Conduït per l’escriptora Laura Tejada. Lluny de la voràgine actual de novetats, optem per la pausa i el gaudi de la lectura i el comentari de títols clàssics de la literatura. Hora: 20.30 h. Biblioteca comunal Antoni Morell. La Massana.

VISITA

VISITA GUIADA A ANDORRA LA VELLA

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

VISITA GUIADA A ESCALDES-ENGORDANY

Podrem visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 15 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

VISITA GUIADA NOCTURNA A ESCALDES-CALDEA. FESTIVAL DE LLUM I COLOR

Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 21 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘FRAGILE’

La mostra compta amb pintures de gran format i altres dispositius expositius desenvolupats per a l’ocasió. Cristina Babiloni ens insta a repensar la nostra relació amb el món natural, i en particular amb els oceans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

ARTS DEL VIDRE

Exposició de les obres del artistes participants en les XII Jornades Arts del Vidre. Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats/des artistes contemporanis del vidre. Centre d’Art d’Escaldes. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdós, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona en la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspasant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

tracking