Agenda

Ennio Morricone & Dulce Pontes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Ennio Morricone & Dulce Pontes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘BRUIXES I CLIMA AL FOLKLORE PIRINENC’

Xerrada a càrrec de Júlia Carreras, filòloga i investigadora especialitzada en folklore i etnobotànica, i comissària de l’exposició Abans miràvem la lluna per tot. Hora: 19 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘LÍDER COACH’

El líder del segle XXI. Amb Nacho Martín, CEO de Whoop Coaching i Consulting. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘HÀBITS SALUDABLES I PLANTES MEDICINALS’

Coneix la importància d’una alimentació ecològica i saludable. S’expliquen els riscos de la contaminació ambiental i alimentària. Amb Alexi Pàmies, de Dolça Revolució. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

'ENNIO MORRICONE & DULCE PONTES'

Tertúlia en directe entre Dulce Pontes i la periodista musical de La Vanguardia Maricel Chavarria, en què repassaran la carrera de l’artista incidint en la trobada amb Ennio Morricone i els fruits d’aquest encontre cabdal. Hora: 19 h. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘ENTRE TU I JO NO EN FEM UN’

Al cap de tres mesos d’haver nascut, els metges van fer saber a la seva família que seria un vegetal. Aquell infant no podria posar-se dempeus ni pronunciar una paraula. La mare explica que el Quim la mirava amb uns ulls desperts i juganers amb ganes d’aferrar-se a la vida. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

'NATHALIE LAUNAY'

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen de comportaments que ella detecta a la societat. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘ELS 3 PAUS, PAU CASALS, PABLO PICASSO I PABLO NERUDA’

La mostra es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Consulteu la imatge adjunta. Hora: d’11 a 14 h. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes. Fins al 30 de novembre.

tracking