Agenda

'La crema del mai i altres rituals meteorològics'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'La crema del mai i altres rituals meteorològics'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘LA CREMA DEL MAI I ALTRES RITUALS METEOROLÒGICS’

Xerrada sobre superstició i mites en la predicció del temps i altres rituals meteorològics a Andorra. Hora: 19 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià.

MÚSICA

‘AL TOQUE - ROCK ARGENTÍ’

Celebra l’Oktoberfest aquest dijous de la millor manera, amb música en directe i el millor ambient al Món Bohemi de la Massana! Hora: 22 h. Món Bohemi. La Massana.

TALLERS

‘ELS TIPS DE LA MEDICINA TRADICIONAL XINESA’

Coneix la manera de tornar a agafar les regnes de la teva salut amb tips aplicables al dia a dia i a tota la família. Amb Jessica Morillon. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘HISTÒRIA D’UN SEGLAR (O ALGUNA COSA DE RICARD)’

Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. Porta tota la vida fent papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

NATHALIE LAUNAY

Nathalie Launay, biòloga de professió i alumna de l’Escola d’art Andorra la Vella. Les seves investigacions i treballs de laboratori amb el llenguatge genètic la porten a desenvolupar una visió en què la seqüència i el codi la interpel·len, essent elements que s’instauren en la seva pintura, aportant a la vegada una càrrega poètica. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’octubre.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, sobre el llit, el que representa. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre.

‘ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra vinculades amb antigues formes de predicció del temps o de protecció davant de tempestes o pedregades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘LA VOLÀTIL SUBSTÀNCIA DEL BELL CREPUSCLE’

Comencem la nostra agenda expositiva amb les fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poetaLa volàtil substància del bell crepuscle (Anem editors). Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 16 d’octubre.

‘FISH MENTALITY’

La mostra es compon d’una cinquantena d’obres i d’una instal·lació creadesexpressament i està comissariada per Esteban Andueza. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

tracking