Agenda

'Unes ganes salvatges de cridar'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Unes ganes salvatges de cridar'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLETRES

‘UNES GANES SALVATGES DE CRIDAR’

Presentació del recull de contes de l’escriptor Marc Vintró Unes ganes salvatges de cridar, premi Mercè Rodoreda de contes i narracions 2022. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

VISITA

VISITA TEATRALITZADA AMB SÀNCIA DE CAL FOGUETÓ

Sància de Cal Foguetó, trementinaire de Sant Julià de Lòria i descendent de bruixes il·lustres, ens obrirà les portes de la sala Sergi Mas per explicar-nos l’exposició Abans miràvem la lluna per tot. Hora: 12 h i 18 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

NATHALIE LAUNAY

Nathalie Launay, biòloga de professió i alumna de l’Escola d’art Andorra la Vella. Les seves investigacions i treballs de laboratori amb el llenguatge genètic la porten a desenvolupar una visió en què la seqüència i el codi la interpel·len, essent elements que s’instauren en la seva pintura, aportant a la vegada una càrrega poètica. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’octubre.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, sobre el llit, el que representa. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre.

‘ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra vinculades amb antigues formes de predicció del temps o de protecció davant de tempestes o pedregades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener.

‘LA VOLÀTIL SUBSTÀNCIA DEL BELL CREPUSCLE’

Comencem la nostra agenda expositiva amb les fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poetaLa volàtil substància del bell crepuscle (Anem editors). Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 16 d’octubre.

‘FISH MENTALITY’

La mostra es compon d’una cinquantena d’obres i d’una instal·lació creadesexpressament i està comissariada per Esteban Andueza. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘FRAGILE’

Comissariada per Esteban Andueza, l’exposició explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

tracking