Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Independentment de si participes voluntàriament, sens dubte jugaràs un paper clau en l'acció. De vegades et sents com el jugador fonamental l'acció del qual decideix el destí del joc. Ara has de tancar els ulls, respirar profundament i trobar la resposta al teu cor. No miris els altres a la recerca de suport, perquè tindran les seves pròpies agendes i idees sobre què has de fer. Només tu saps què és millor per a tu.

Taure El temps per a la planificació i el càlcul s'ha acabat. El temps per prendre decisions agressives ha arribat. Si no tens la teva armadura llesta, molt malament. Et ficaràs al camp de batalla amb la resta de les tropes, fins i tot si estàs en roba interior. Com més intentis endarrerir allò inevitable, més difícil serà. Prem les dents i carrega a tota velocitat amb qualsevol protecció que tinguis.

Bessons Una gran força s'està reunint ara per fer una declaració audaç i un compromís important. Aquest tipus de moviment reuneix generacions i uneix la gent en una revolució. Aparta els assumptes trivials i pensa globalment. Informa't sobre el que està passant al món i adopta una postura més agressiva per lluitar pel que creus. Un petit grup de persones intel·ligents pot tenir un impacte terrible.

Cranc Viu les teves fantasies creatives avui, però vés amb compte amb la policia de la realitat. Pots experimentar una mica de conflicte amb una persona tossuda o en una situació que no està molt ben planejada. Pensa les coses abans d'actuar o, si no, et pots perdre en un món de fantasies sense via d'escapament. Posa la mira als aspectes positius de la situació i tindràs èxit.

Lleó Hi ha una forta onada denergia que ve cap a tu, així que vés amb compte amb com manejar la situació. Tens una gran propensió a les lesions i accidents. Tracta de no fer cap moviment precipitat quan vagis a la interlocutòria i vés amb compte quan operis amb coses com bombes de gas o tancs de propà. Si s'usa adequadament, l'energia planetària d'avui et pot ajudar a fer front a gairebé qualsevol obstacle que tinguis al davant.

Verge La teva energia pot sortir a ràfegues extremes. En un minut pots tenir mandra i al següent voler sortir a córrer una marató. Participa en activitats que nodreixen el teu estat d'ànim fluctuant. No cal esbrinar per què et sents així. La clau és identificar aquests sentiments i actuar en conseqüència. Planeja com vols utilitzar la teva energia quan arribi. Una acció mal dirigida pot resultar perjudicial.

Balança És possible que vulguis posar-te la teva armadura tan aviat com et despertis. S'està lliurant una batalla sense caserna i et podria semblar que tothom t'ha triat com a objectiu principal. Aneu amb compte amb passar un problema a un superior, i encara més amb posar-vos a la defensiva sense comprendre l'abast total de la qüestió. Podria ser que tot hagi esdevingut un problema simplement per un petit malentès.

Escorpí Els debats sobre filosofia, religió i educació són propensos a esdevenir una guerra total. Sigues lliure d'afegir el teu granet de sorra. Aquest és un temps en què és crucial defensar allò que un creu o els més forts se sortiran amb la seva. Si hi ha una protesta en marxa, uneix-te'l. Si hi ha un article al diari amb què no estàs d'acord, escriu-li una carta a l'editor. Digues el que penses.

Sagitari Hi ha una gran quantitat d'energia física dins teu. Aneu amb compte amb no deixar que aquesta increïble força surti en forma de polèmic incendi amb algú que realment t'importa. Potser de cop sents com si tot s'estigués esfondrant i necessites desesperadament algun mitjà d'escapament. Surt a córrer oa fer una llarga passejada. Troba una manera dalliberar aquesta tensió.

Capricorn Estàs recorrent el teu camí i de cop veus una rampa gran davant teu. La teva elecció: evitar la rampa, romandre a terra on saps que estàs fora de perill i acontentar-te amb una visió del món limitada, o llançar-te a la rampa i volar sobre els arbres i més enllà. Qui sap on podries aterrar. Hi ha una increïble aventura que t'espera quan facis aquest salt cap al desconegut.

Aquari És probable que un gran sentit del deure cap als teus semblants guiï les teves accions. Pensa en tu com un model important per als joves. Poden seguir els teus passos sense que ho sàpigues. Assegura't de posar-te dret i tenir orgull fins i tot encara que consideris que la teva feina no és gaire important. L'exemple que estableixis pot tenir un efecte dòmino que acabarà tocant molta gent.

Peixos Hi ha una intensitat negativa el dia que només empitjorarà si continues amb aquesta tossuderia sobre totes les qüestions que se't presentin. Gran part de l'activitat d'avui se centrarà en la manera com persones poden sortir de les seves rutines i veure les coses des d'una perspectiva totalment diferent. Si insisteixes a romandre fidel a la teva manera d'actuar, només hi trobaràs resistència.

tracking