Agenda

52è Ral·li d'Andorra Històric

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

52è Ral·li d'Andorra Històric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

52è Ral·li d’Andorra Històric

Competició: sortida a les 8.30 h. Arribades, a partir de les 18 h. Lliurament de premis: 19 h. Aparcament comunal de Padra Casadet. Andorra la Vella.

TEATRE

‘Temps era temps...’

Dos actors, dues actrius, un músic i una vintena de personatges volen explicar de la forma més... més... menys... menys. O sigui... De la millor forma possible tot els fets i dates importants, pràcticament des dels orígens de l’estat al segle XIII, fins a la modernitat de finals del segle XX. Hora: 18 h. Auditori del Palau de Gel. Canillo.

CONFERÈNCIES

‘Meditació tibetana Shiné. Calma Mental’

Aprèn tècniques per controlar la ment a través de petites meditacions que ens portaran a connectar amb el nostre equilibri personal. Amb Enric Miranda, de Kailash. Hora: d’11 a 13 h i de 15 a 18 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

TALLERS

Jornades europees del patrimoni

Recorregut per l’exposició Khrôma. L’univers emocional del color. Inclou un taller de cartells amb collage. Hora: de 10 a 19 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

‘El petit príncep’

El conte més famós de la literatura portat a escena amb llenguatge de dansa. Una fabulosa història de recerca de valors, com el respecte per un mateix, els altres i l’entorn. Hora: 18 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Petit cap de setmana

Tota la parròquia a ballar! Cap de setmana familiar per compartir i descobrir amb avis, mares, pares, tiets i tietes..., tot allò que pot aportar el món de la dansa. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Horari: de dilluns a dissabte de les 9.30 a les 13.30 h i de 15 a 19 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura.

Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella.

Fins a l’1 d’octubre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

tracking