Agenda

Ioga facial. l'eina per combatre l'estrès

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Ioga facial. l'eina per combatre l'estrès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘Ioga facial. l’eina per combatre l’estrès’

Aprèn les tècniques principals per alleugerir tensions, amb Laura Garcia. Hora: 19.30. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE I DANSA

‘Festival de música - Activitats culturals’

El segon festival serà el de música, en què els alumnes del curs mostraran tot el que han après en matèria de guitarra, violí i piano. Hora: 19 h. Sala de teatre de La Valireta. Encamp.

ACTIVITAT

‘Setmana internacionals dels arxius 2023’

Presentació dels arxius a Canillo i dels documents audiovisuals. Hora: 19.30 h. Museu de la Moto. Canillo.

VISITES

‘Visites guiades a l’arxiu’

L’Arxiu històric d’Escaldes-Engordany obre els seus dipòsits de documentació històrica. Visites guiades que es complementaran amb una mostra de documents del procés de la creació de la parròquia a la sala de consulta del mateix arxiu. Arxiu històric. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, des del 1900 fins al 1999, acompanyades d'un centenar d'aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins a l’1 de juliol.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica de quina manera aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra - Museu de la Bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra, titulada KHRÔMA. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘El somni de Don Guillem’

Don Guillem et convida a recordar la seva intensa vida; la relació amb el carlisme, la seva activitat com a síndic de les Valls d’Andorra, el seu paper com a promotor de la Nova Reforma i la passió dels seus dos matrimonis, en una experiència màgica amb hologrames que ens fan reviure la història del país. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

‘Projecte fotogràfic d’autor, passat i present’

Exposició dels alumnes del curs. Projecte d'Autor de l'Escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de juny.

tracking