Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui sents la llibertat de prendre alguns riscos quan es tracta d'expressar les teves emocions. La teva necessitat d'una autoexpressió més creativa a la teva vida t'està fent manifestar de maneres inesperades. Enfoca aquest impuls cap a una cosa més positiva.

Taure En aquest moment podries estar una mica preocupat/da pel futur de les teves finances. Podries desitjar demanar un augment de sou o una promoció a la teva feina actual. Et sentiràs millor si aconsegueixes més control de la teva situació financera. Amb una mica de gosadia i determinació, aviat sentiràs més satisfacció amb el rumb pres.

Bessons L'alineació actual dels planetes diu que estaràs més gentil del que és usual amb el teu llenguatge. Els teus éssers estimats estaran baixa pressió, i tu intentaràs evitar els malentesos o arguments. Prova emfatitzar les coses positives en comptes de les negatives.

Cranc Avui certs riscos es mostren especialment atractius. No dubtis a actuar davant d'aquesta temptació. Part del desenvolupament de la teva personalitat per avançar a la vida exigeix que vagis més enllà dels límits normals. Abans de fer el primer pas, però, hauries de consultar amb amics propers i aquells a qui recorres quan es presenta un tema intel·lectual.

Lleó Avui permet que les teves accions es concentrin en un projecte determinat. Descobriràs que ets més a prop d'acabar-ho del que havies pensat. Al principi la tasca pot semblar enorme només perquè hi has estat pensant tot el temps en què t'has negat a fer el pas següent.

Verge En certa manera sembla que de sobte una bestiola sorollosa i molesta ha entrat a l'escena i està voletejant davant teu. La teva primera reacció pot ser intentar espantar-ho i moureu els braços enèrgicament per aturar-lo. Lamentablement només aconseguiràs que es torni més molest encara. La millor tàctica serà ignorar-ho i deixar-ho que segueixi el seu camí per on vulgui.

Balança A casa es pot estar gestant un front de lluita encara que potser no t'has adonat. Pots haver tingut tant enfocament a la teva carrera o objectius que has descurat algunes tasques de la casa. Avui ocupa't del lloc on vius, i assegura't que la vaixella estigui neta i acomodada al seu lloc.

Escorpí El teu cor pot començar a bategar amb més força quan et creues amb algú proper. Lamentablement, la teva forta resposta emocional davant de la seva presència no et permet pensar racionalment sobre la situació. Irònicament, les teves accions poden ser completament oposades al que de debò desitges.

Sagitari L'energia astral et demana que t'esforcis per aprendre alguna cosa nova. Potser sempre has desitjat aprendre alguna manualitat o ofici. Tracta de trobar algú que et pugui ensenyar. Mai no és tard per afegir un nou conjunt d'eines. Obre la ment i escull un llibre que t'ensenyi com reparar l'automòbil.

Capricorn En aquest moment el teu subconscient tendeix a estar molt actiu, i descobriràs que està causant certes distraccions a la teva vida diària. La teva veu interior pot estar demanant que vagis en una adreça encara que el teu cor estigui dient alguna cosa completament diferent. L'aspecte d'avui us demana que seguiu les coses fins al final en comptes d'abandonar-les per por.

Aquari L'agressió d'algú proper potser us farà sentir una mica de depressió en aquest moment. Al principi potser no notis per què aquest canvi en la teva personalitat general té un efecte tan profund en tu. Examina la teva relació amb els altres i pren nota dels punts de tensió que probablement estiguin influint en altres aspectes de la teva vida. L'energia suggereix que examinis això.

Peixos Avui és probable que l'ambient s'agiti amb algú. Semblés que s'estan ajuntant coses que poden acabar en una discussió. Al principi tot marxava sobre rails i s'emportaven fantàstic però ara hi ha enutjos que posen a tots molt molestos. Aquesta marxa de la integració causa confusió i enuig.

tracking