Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'energia celestial en joc indica que tindràs un bon dia malgrat alguns problemes de comunicació. La teva part femenina s'imposarà per sobre de la teva part masculina, fent que aquest sigui el teu moment per jugar la teva carta. A la teva vida privada, algunes confrontacions podrien atraure una deliciosa persona a qui li agraden les personalitats fortes, com la teva. Potser t'has de deixar temptar.

Taure Hi ha moments a la vida en què els que les coses comencen a accelerar-se ràpidament, de vegades massa ràpid. Les persones poden reaccionar (i exagerar les reaccions) de moltes maneres diferents, de vegades entrant en una histèria col·lectiva. Avui pots tenir aquests sentiments, especialment a la feina o als estudis. En comptes de sucumbir-hi, tracta de passar algun temps tot sol per calmar els teus pensaments. La teva ment té l'habilitat d'evitar que les emocions surtin de control.

Bessons Si heu triat una professió que tingui a veure amb vendes, aquest dia serà ocupat i rendible. De segur establiràs el rècord mensual, si més no. Però, independentment dels teus deures professionals, tots els aspectes econòmics avui són molt prometedors. Per tant si has de fer algun acord, buscar alguns tractes, o fer inversions, no ho dubtis, fes-ho!

Cranc L'aspecte clau del dia seran les trobades romàntiques i divertides amb la teva parella. No et sorprenguis si algú treballa darrere de l'escena per fer-te un sopar sorpresa amb canelobres. O potser siguis tu qui sorprengui aquest algú. Descobriràs que podràs comunicar els teus sentiments més obertament en aquest moment. Les teves emocions jugaran una part important en el tipus d'energia que atrauràs gràcies a l'alineació astral.

Lleó És difícil créixer mentalment i emocionalment si no desitges comunicar els teus pensaments, sentiments, o somnis romàntics als altres. És un bon moment per obrir aquests canals i posar sobre la taula algunes coses. No hi ha res per avergonyir-se. Com pots saber què pensen els altres sobre aquestes coses si no ho preguntes? L?energia d?avui t?incentivarà a preguntar.

Verge Una actitud de "pobre de mi" no és exactament el més efectiu per obtenir el que desitges aquest dia, especialment quan es tracta de temes relacionats amb l'amor i el romanç. Descobriràs que una actitud de seguretat farà que se t'acostin persones segures. És una situació boomerang. Tenir seguretat vol dir ser capaç de tenir obertura i honestedat cap a les diferències. L'energia avui t'incentivarà a obrir el teu cor.

Balança T'agradi o no, molta de la teva estabilitat emocional d'avui dependrà de les accions dels altres. Les connexions amb altres persones seran extremadament importants en un dia com el d'avui, i descobriràs que la comunicació entre vosaltres serà increïblement valuosa i enriquidora. L´orientació d´aquest dia portarà a la llum la teva naturalesa sensible, receptiva i atenta.

Escorpí Les relacions són part clau d'aquest dia, i descobriràs que el teu humor general dependrà com aconsegueixis emportar-te amb els altres. Qui és el pensant del grup? Qui és l?encarregat de guiar? L'aspecte d'aquest dia emfatitza la importància de les societats i el confort emocional que es pot obtenir quan dues persones són obertes i honestes amb els sentiments.

Sagitari Sentiràs la necessitat de més afecte que allò usual. Descobriràs que hi ha una tendresa al teu cor que necessita reconeixement i afirmació. Lequilibri és la clau per a tu - especialment en làrea de treball i vida diària. Assegureu-vos de complir amb les teves necessitats emocionals diàriament. La configuració celestial us demanarà que us prengueu un descans.

Capricorn Avui estaràs força independent, i descobriràs que els valors, finances i carrera són factors importants en els fets del dia. La creativitat i la llibertat emocional són dues coses que t'ajudaran mentre processes els esdeveniments del dia. Sigues lliure per iniciar activitats en societat, però recorda que necessites responsabilitzar-te per les teves pròpies accions i emocions. L'energia celestial d'avui possiblement us donarà receptivitat cap als altres.

Aquari Avui et trobaràs fent malabarismes a la feina amb milers de coses per fer. La informació anirà i vindrà, i sentiràs la necessitat de conduir les coses que donen voltes al teu voltant. Tingues present que hi ha molta lligadura d'emoció amb aquesta informació i hauràs de ser amable i tenir dedicació amb les persones amb qui tractis. L'alineació astral definirà un to obertament comunicatiu i emocional al dia.

Peixos Els cossos celestials s'alineen per crear la probabilitat que tinguis honradesa amb els serveis professionals en el futur immediat. Potser trobes una solució creativa per a certs conflictes que van aparèixer a la feina fa mesos. Si creus que has trobat la manera de convertir un greuge en un avantatge, corre el risc i expressa les idees innovadores!

tracking