Televisió

Torna 'Heartstopper'

La sèrie adolescent de Netflix estrenarà la segona temporada el 3 d’agost, segons ha anunciat la plataforma amb motiu del primer aniversari de la ficció.

Torna 'Heartstopper'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Heartstopper tornarà amb una segona temporada que ja té data d’estrena: els nous episodis de la sèrie, vuit en total, arribaran a Netflix el 3 d’agost. La plataforma de streaming ho ha confirmat coincidint amb el primer aniversari de la ficció.

La companyia, així mateix, ha presentat un vídeo en el qual es pot veure els protagonistes parlant sobre la seva tasca darrere de les càmeres. “Aquest estiu serà de Nick (Kit Connor) i Charlie (Joe Locke)”, destaca la descripció de la peça.

Segons la sinopsi oficial, en aquesta nova entrega “Nick i Charlie naveguen per la seva nova relació; Tara (Corinna Brown) i Darcy (Kizzy Edgell) s’enfronten a desafiaments imprevistos; Tao (William Gao) i Elle (Yasmin Finney) descobreixen si poden ser més que amics”.

A més, els estudiants hauran de preparar-se per als exàmens, una excursió a París i el ball de graduació. “La colla té molt a fer mentre viatgen a través de les següents etapes de la vida, l’amor i l’amistat”, rebla el text.

Els nous capítols estan basats en el tercer volum de les novel·les gràfiques creades per Alice Oseman, que també és la responsable de la seva adaptació televisiva. L’autora va explicar a l’esdeveniment Tudum, organitzat per Netflix, que “teníem una bona base, però no hi ha prou material al llibre per a una temporada sencera, així que era imprescindible incloure moltes coses de nova creació”.

Paral·lelament, alguns dels actors de Heartstopper han donat pistes sobre el futur dels seus personatges en l’anunci de l’estrena de la segona temporada. Rhea Norwood comenta sobre Imogen: “Pot ser que la vegem començar a cuidar-se una mica més i anteposar-se als nois.” I Yasmin Finney diu sobre Elle: “Li passaran moltes coses que ningú s’espera. Diria que ha canviat, que confia més en si mateixa. S’envolta de gent que l’anima.”

tracking