Televisió

Canvis a Neox

El canal d’Atresmedia estrena nova identitat visual i incorpora quatre noves sèries a la graella: ‘El joven Sheldon’, ‘The Equalizer’, ‘911-Lone Star’ i ‘Transplant’.

Neox va iniciar ahir aquesta nova etapa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Neox, el canal temàtic del grup Atresmedia, va estrenar ahir nova imatge i nova estratègia de continguts. Així, al costat de la renovació visual, la cadena també vol potenciar la seva oferta de ficcions, sumant sèries per ampliar el catàleg interna­cional.

Fins a quatre noves produccions de gran èxit internacional es podran veure ja en obert de la mà de Neox: El joven Sheldon (spin-off de The Big Bang Theory), The Equalizer, 911-Lone Star i Transplant. Al costat d’aquests títols, el canal continuarà oferint capítols de tres de les sèries nord-americanes més vistes i longeves dels últims temps: Chicago P.D., NCIS i S.W.A.T. Les novetats a la graella se sumen a altres ficcions que han format la identitat del canal, com Friends, l’esmentada The Big Bang Theory, Modern Family, Dos hombres y medio i The Simpsons.

El cinema, un altre dels pilars essencials de la graella de Neox, també es veurà reforçat amb nous títols per al seu contenidor Cinematrix. La cadena farà esdeveniments de programació amb sagues o personatges mítics a partir de la setmana que ve. Començarà amb l’emissió de la saga completa de Torrente, coincidint amb el 25è aniversari de l’estrena del primer èxit dirigit i protagonitzat per Santiago Segura. Més endavant, Neox també oferirà maratons cinematogràfiques amb les sagues d’El Señor de los Anillos, Indiana Jones, Harry Potter o Regreso al Futuro.

En una nota de premsa per anunciar aquests canvis, Atresmedia explica que la nova imatge de Neox manté “intacta l’essència del canal, dinamitzant les possibilitats visuals i de comunicació dels seus continguts”. Em el nou logotip, afegeix, “hi ha el Neox de sempre, però amb un salt de línia, oferint un nou discurs visual i caràcter, per presentar una identitat actualitzada sense perdre els seus atributs”.

tracking