Agenda

Xoco Fest

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Xoco Fest

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Xocofest

12 h: espectacle familiar amb el mag Ferrer.

De 17 a 19 h: taller infantil Decora el teu ou de Pasqua, amb Fleq i Simon Coll.

18 h: creació de la mona gegant XocoFest 2023 a la Fàbrica de xocolata amb Adrián Ramírez, El chef con botas.

De 18 a 19 h: xocolatada popular gratuïta amb Xocolates Valor.

18.30 h: concert de Star Academy.

20 h: maridatge - Pastisseria El Tortell i Liocor Beirao.

Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

TALLERS

‘Darrere de les civilitzacions precolombines!’

Els maies, els asteques o els inques van ser algunes de les civilitzacions més antigues que van poblar el continent americà. Aquestes societats van construir impressionants ciutats i infraestructures i algunes de les seves obres artístiques representen la seva visió de la natura i de les divinitats.

Hora: de 10.30 a 12.30 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘Taller de cartells publicitaris’

L’activitat familiar girarà al voltant del poder de la publicitat. Tenint com a referència l’obra propagandística de l’artista xinès Wang Guangyi, les famílies hauran de dissenyar un cartell publicitari d’un producte utilitzant el vermell com a color principal i amb materials diversos sota la tècnica collage.

Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Richy Vuelcom

Sessió de melodic house. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Lia de Cuba

Actuació de l’artista Lia de Cuba a The Lobby Bar. Hora: 20.30 h. Hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘Crea el teu ou sostenible’

Vols fer un ou de Pasqua original i amb missatge? Calen molt poques coses com ara paper de diari vell per crear un ou original i sostenible. A més, el podràs decorar amb elements naturals i amb les fotografies de l’exposició actual Una mirada sostenible. Hora: de 16 a 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

‘Ona pintura’

O. Saumell neix per una necessitat de reivindicació feminista des de l’elogi, la bellesa i la sensualitat de la dona. La firma busca trobar els colors que vaguen en l’obscuritat i donar llum, i és la metàfora feminista de donar llum a les dones, que són el color que es troba en el silenciós negre.

Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘A pinyó fix: pedalejant com fa un segle’

Xerrada que clourà l’exposició Pedalant com ahir, l’acte serà a càrrec de Gabriel Pernau, que explicarà la seves vivències de quan va travessar Catalunya a lloms d’una bicicleta centenària per emular un temps en què els ciclistes eren poc menys que herois.

Hora: 16 h.

Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Paisatges d’aquarel·la’

Exposició d’aquarel·la de Mireia Tarrés. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘5 dones, 5 destins’

Exposició de dibuix i fotografia amb Rosa Mujal i Jean-Luc Herbert. Edifici sociocultural L’Estudi. Ordino. Fins al 10 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

‘Pedalant com ahir’

Mostra monogràfica per desgranar la curiosa història particular que s’amaga darrere una de les peces que integra la col·lecció del museu, una història de ciclisme èpic, plena de romanticisme que no us podeu perdre.

Bici Lab Andorra · Museu de la Bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal, com ara Picasso, Miró, Cézanne i Matisse, entre altres. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i els seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: de dimarts a divendres de 16 h a 20 h i dissabte de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Personae’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l'artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d'inflexió. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 13 de maig.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘Colors dins la foscor’. Cecília Santañes Molina

Color dins la foscor és una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta passar per un càncer de mama. Hora: 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

tracking